Добавяне на facebook фенове

А ти хареса ли тази статия?!?

Независимо как ще го  наречете, добавяне на facebook фенове, купуване  или набиране на facebook фенове говорим за едно и също нещо – забранен метод за да увеличите на феновете за вашата страница. Като говорим , че е забранен начин далеч  не означава, че сме подсъдими или има международни законови мерки с които да бъдем наказани. Просто чрез тези действия  се ощетява пряко финансово Facebook като компания и съответно те не харесват това.
Разбира се те имат инструменти с които да ни накажат, като блокират facebook страниците, а дори и случаи в които изтриват цели физически профили, които са администратори на страницата или страниците.  Ако набирането на феновете става поетапно и бавно опасностите от наказание от Facebook се намалят до минимум.

Въпроса е дали ни трябват тези нетаргетрани по никакви критерии фенове (години, пол  и други параметри), защото този метод за набавяне на фенове известен като лайкджакинк на практика не ни дава възможността за таргетиране. Ако сте компания или фирма която се занимава с техлнологии, производство и нещо силно нишово този метод на ( SMM) сошъл медиа маркетинг не е за вас! За сфери от рода на туризъм, продажби на дрехи, обувки, гримове и така нататък обаче е напълно подходящо.  Напоследък дори и  политика се обръща към този метод , като месни политически организации си купуват на практика фенове за да покажат, че имат сериозна активност в социалните мрежи.

Истината обаче, е че набирането на facebook  фенове, чрез лайкджакинг е много евтин начин да се сдобиете с една постоянна аудитория, която можете да достигнете лесно и бързо.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове