Как виртуалната разходка може да ви помогне във вашия бизнес?

Обложка

Как виртуалната разходка може да ви помогне във вашия бизнес?

А ти хареса ли тази статия?!?

Виртуалната разходка е мощен маркетингов инструмент, който ви позволява да изненадате съществуващите партньори и клиенти, както и да заинтересувате и да привлечете нови.

Създаваме виртуални панорами и виртуални разходки, използвайки съвременни технологии и фотографско оборудване. Виртуалните обиколки създават „ефект на присъствие“ и дават на потенциалния клиент по-пълна картина на вашите обекти и техния интериор, отколкото най-висококачествените цифрови снимки.

Панорамите и разходките ще ви позволят не само ефективно да представите бизнеса си, но и да привлечете вниманието на нови клиенти и партньори.

Предимства

  • Ефектът от присъствието: Уникалният дизайн на виртуалната разходка, направен от професионален дизайнер и специалните ефекти, ще позволят на потребителите да усетят духа на институцията.
  • Запомнящо се преживяване: увлекателното пътешествие и грандиозни 360-градусови снимки ще направи интериора ви открояващ се от другите и ще бъде помнен от вашите клиенти и партньори дълго време. Ще се откроите сред конкурентите си в мрежата, а вашият сайт ще стане по-запомнящ се за потребителите. След направена 3D разходка потребителят може да каже, че ви е посетил „виртуално“ и като е взел решение, ще знае какво го очаква, дори ако е с вас за първи път.
  • Информативност: никакви снимки и текст с описание няма да предадат интериора на институцията, както ще го направи виртуалната разходка. Ще бъде по-лесно и по-удобно за вашите клиенти да „преминат” през автокъща или хотелска стая веднъж, виждайки всичко със собствените си очи, вместо да разглеждат много снимки и да изучават рекламни брошури.
  • Универсалност: виртуалната разходка и панорамите могат да бъдат интегрирани във вашия сайт. Също така можете да изработите виртуална обиколка за вас и вашия бизнес под формата на презентация на диск. Има много фирми със значителен опит, които използват различни нови технологии за създаване и изпълнение на вашите проекти.

Виртуалната обиколка ще популяризира сайта ви! Както знаете, търсачките използват поведенчески фактори при формирането на резултатите от търсенето. Един от тези фактори е средната продължителност на престоя на сайта. Наличието на ярка и реалистична виртуална разходка на сайта увеличава времето, прекарано от потребителите на вашия сайт.

Виртуалните разходки намират приложение в различни бизнес сектори като:

Хотели

Виртуалната разходка позволява на потенциалния ви клиент да оцени удобството на местоположението на хотела, красотата и комфорта на стаята, да види гледката от прозореца. Така клиентът ще избере стая във вашия хотел сред хилядите, предлагани в мрежата, тъй като визуално той вече я е посетил!

Туристически дестинации и курорти

Незабравима гледка към морето, златни пясъчни плажове, интересни разходки и екскурзии, възможност за избор и отиване до правилния хотел. Кликнете върху стрелката на виртуалната обиколка и ще се озовете в атмосфера на спокойствие, релаксиращите звуци на морските вълни и висококачествено и приятно обслужване, което ви очаква в един спокоен курорт и хотела в него.

Бизнес центрове

Виртуалната разходка не се различава много от истинската, защото с помощта на виртуална обиколка можете да видите всичко детайлно на 360 градуса. Още преди да се срещнете с клиента, според неговото впечатление ще разберете дали той се интересува от наемане на офис пространство или не. Ще можете предварително да покажете на бъдещите си партньори конферентния център, офис площите под наем и т.н.

Ресторанти и нощни клубове

Виртуалната обиколка ще позволи на вашия клиент да се потопи в уютната атмосфера на предстоящата почивка или да усети парти настроението. След като обмислите своя клуб или ресторант, може да резервирате маса, като видите местоположението и оцените красотата на интериора.

СПА и уелнес центрове, аква паркове и други

Вашият клиент е уморен от градската суматоха, а работата не носи радост. Виртуалната разходка ще го покани при вас. Забавни пързалки и яркосиня вода в аквапарка, релаксиращи бани, приятни спа процедури… Кой може да им устои?

След като ги е видял, той вече няма да може да откаже възможността да посети вашия център или парк!

Изложби

Виртуалната разходка ще позволи на потребителите да посетят и да се разходят из изложбата, въпреки факта, че тя вече е приключила. Ще могат да получат необходимата информация за изложителите. Разходете се в различни посоки, влезте в изложбената галерия и разгледайте подробно щандовете.


Недвижими имоти

Виртуалната разходка не е много по-различна от реалната, защото с помощта на виртуална обиколка можете да видите всички 360 градуса. Още преди да се срещнете с даден клиент, по неговото впечатление ще разберете дали той се интересува или не. Защо да губите ценното си време с незаинтересовани клиенти, ако можете да насочите силата и таланта си да работите с потенциалните клиенти?!

Виртуалната разходка не е просто реклама. Това е важна част от маркетинга.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Чудесен материал, но не трябва да забравяме, че виртуалните разходки са подходящи дори и за директно пазаруване. В комбинация със сканиране на хора, дрехи и предмети можем да създадем желаната „3D реалност“ за нашите игри или видео проекти.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове