DoFollow в коментарите на блога

Обложка

DoFollow в коментарите на блога

А ти хареса ли тази статия?!?

Понеже виждам, че явно няма много желаещи да се престрашат да пишат коментари към моите статии, реших да ви дам един малък стимул, понеже знам, че голяма част от посетителите на блога ми, си имат свои собствени блогове и биха желали да ги направят малко по известни с някоя друга допълнителна връзка.

За тази цел от днес премахвам nofallow тага от връзките към коментарите, но бих желал да ви обърна внимание на някой правила които смятам да наложа, за да няма безразборен спам и безсмислени коментари.

Правилата които до момента реших да наложа са следните:

 • Няма да толерирам безсмислени коментари които видимо са с цел единствено DoFollow връзката в коментара;
 • Няма да се толерират коментари които са в разрез с загоните на Република България;
 • Няма да толерирам връзки към сайтове с порнографско, warez или друг тип сайтове в които се разпространяват незаконни неща.

Смятам, че на никой няма да му е толкова сложно да изкаже своето мнение по съвсем нормален начин, така, че то да бъде наистина просто гледната точка на коментатора.

Понеже съм добра душа, ще давам шанс на провинилите се да се поправят и няма да ги репортвам в Akismet за спам ( или поне ако това не се превърне в някакъв коментаторски тероризъм :) ).

Мисля, че засега това е достатъчно по темата, но ако реша да променя някое правило или нещо друго по темата, ще ви уведомя.

Пожелавам ви приятно коментиране :)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

6 Коментара

 1. Едно голямо благодаря за предоставената възможност. Оценявам високо това, което си направил, защото трудно се набавят dofollow линкове и то безплатно. Попаднах на какви ли не ценови листи – от 5 до 25 лв на месец.

 2. Хибридни автомоибли (Хибридни автомобили)

  Благодара 1

 3. часовници (Николай)

  Последно време, а и след панда ъпдейта никой.. почти никой не пише в nofollow блогове. Много е хубаво, че твоя блог позволява дофолоу както и анкор да се слага към линка!

  Поздрави,

 4. Благодаря,

 5. Това е супер! Все още ли са dofollow?

 6. 3D (Бисер)

  И аз се питам дали все още са dofollow. Като идея е много добре. Поздрави!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове