LED пури

Обложка

LED пури

А ти хареса ли тази статия?!?

Осветителните LED тела са много удобни и практични за интериорно, екстериорно, декоративно и основно осветление. Светодиодното осветление има голям брой предимства пред останалите видове осветление. LED осветлението се характеризира с голям експлоатационен живот, качествено осветление на помещението, в което е поставено, надеждност, работа с ниско напрежение, спестява много електроенергия, не се нагрява и лесно се поставя на всякакви места. LED осветлението е първи избор и на голям брой проектанти, защото то може да се напасне на всякакви места. Така, че няма нужда да се съобразява дизайна на дадено помещение само заради осветлението. Един от най-ефективните и добре работещи светодиодни тела са LED пури.

LED пурите са добър вариант за заместител на традиционните луминисцентни лампи. Дроселите и стартерите са напълно излишни, те са характерни при поставянето на традиционни луминисцентни лампи. LED пурите се свързват директно към захранващото напрежение от 220V. Приложението на LED пурите е много широко, срещат се в офиси, домове, различни видове търговски обекти, публични учреждения и други. Характерно при LED пурите е това, че те е дразнят човешкото зрение, поради близостта им до естествената светлина. Разходите за енергия намаляват драстично при използването а светодиодни пури. При LED пурите няма да намерите живак или всякакви други вредни емисии, които са вредни за хората и природата.

Ъгълът на разсейване на светлината при светодиодните пури е 270 градуса. Така, че няма нужда от поставянето на допълнителни рефлектори на светлината. Най-приятното при използването на LED осветление под формата на пури е, че те не издават неприятен звук, светват веднага и не дразнят очите. Също така при този вид осветление, липсва вредно лъчение.

Предимства на LED пури пред луминисцентните пури

Най-важното, което всеки един потребител трябва да знае е, че светодиодните пури имат много повече предимства пред луминисцентните такива.

  • Икономичност – с LED пурите спестявате много повече електроенергия от традиционните луминисцентни пури. Нямате никакви разходи за поддръжка на пурите, а също така нямате разходи за закупуване на допълнителни амортизационни материали;
  • Сигурност – различните видове лъчения могат да бъдат много вредни за човешкото тяло, но с използването на светлина от LED пури всеки може да е спокоен, защото всякакво ултравиолетово лъчение изчезва напълно;
  • Дълъг живот – експлоатационния период на време при LED пурите е с до 10 пъти повече от луминисцентните пури. Използвайки светодиодни пури, то печелите няколко години отгоре, което в дългосрочен план е печеливша стратегия;
  • Дизайн и визия – специалистите занимаващи с проектирането и производството на LED осветление се грижат за клиентите. Те насочват особено внимание към вида, формата и цветовете на LED телата. Така стъпвайки в даден магазин всеки потребител може да избере точно това, от което има нужда. По този начин конкуренцията няма никакъв шанс;
  • Практичност – освен намаляването на електроенергията при светодиодните пури нямате нужда от допълнителнителни рефлектори, също така няма нужда от допълнителни поставки, заради ъгълът, под който пада светлината при поставяне на LED пури. Мигновенният старт е най-добрата опция, която светодиодните пури могат да предложат. Така няма нужда да чакате в тъмното, докато светлината най-накрая се появи.

Ако всичко това като информация Ви е харесало, то задължително трябва да се насочите не само към LED пурите, но и към всички светодиодни тела.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове