Защо трябва да си купите огледало за баня с LED осветление?

Обложка

Защо трябва да си купите огледало за баня с LED осветление?

А ти хареса ли тази статия?!?

Избирането на огледало за баня, което да подхожда на тематиката, цветовете и настроението на вашата  собствена може да бъде наистина трудно, особено когато сте бомбандирани от куп избори в магазините. Образовайки се и четейки малко повече по темата с огледалата, ще си помогнете в избора и вземането на правилното решение, тъй като нуждите на всяко помещение са различни и вие трябва да се съобразите с това и да изберете най-подходящото.

Какво всъщност са LED огледалата със светещ гръб?

Това е един от най-популярните и нашумели видове огледала в последно време. Обиковено са препочитани за инсталация в баня и използват LED осветителна лента, която е монтирана специално в задната част на огледалото, по целия му периметър. Това придава изтънченост на самия елемент, но в същото време осигурява и достатъно светлина, подходяща за бръснене, гримиране или което и да е друго действие, което изисква добра осветеност. Чрез тези огледала с LED осветление се създава една приятна атмосфера в банята, която е рекласираща по време на душ или дневна рутина.

Има хора, които изобщо не харесват когато светлината от лампата в банята е директно насочена към огледалото им – понякога би могло да бъде болезнено за очите, а и създава допълнителни сенки, които не ви помагат в това да видите детайли при грим, бръснене и прочее. Висящото осветление може да заеме доста място, особено при бани с нисък таван, а аплиците за стена не биха могли да осветят достатъчно навсякъде.

Леката светлина от огледалото го очертава и го прави да се откроява от стената, съзадвайки дълбочина, която да е подходяща за правене на прически, грим, маски и други активности. В същото време пространството изглежда по интересно, просторно и красиво, заради нетипичният, но изтънчен източник на светлина. Важно да се спомене е също фактът, че този тип огледала правят пространстовото ви  да излгежда по-голямо от колкото всъщност е, което е за предпочитане при малките бани.

Нещо много интересно, а и важно да знаете при избора на LED огледала е, че те ще ви спестят МНОГО пари от сметките за ток, тъй като захранването им се случва посредством led ленти, поставени по протежение на цялото огледало, а те както знаете, използват много пъти по-малко енергия от стандартните крушки. Освен приятели на портфейла ви, те са и природосъобразни, защото ви спестяват около 40 000 часа електроенергия.
Като допълнителни екстри към тези огледала, можете да направите различни конфигурации, които да включват нагревател за огледалото, осветяване отпред с LED светлини, пвц рамка с класически елементи и други.

Екипът на Glass Box предлага огромен избор от декорации, екстри, форми и елементи за led огледала за баня, които да се впишат иделано в атмосферата на вашето помещение.  Всеки атрикул се изработва индивидуално, спрямо изискванията на клиента и неговите предпочитания. При нужда от професионален съвет относно огледала, душ кабини, 3d проекти или цялостни решения за баня, не се колебайте да потърдите фирма Glass Box.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове