Врата според зодията

А ти хареса ли тази статия?!?

Въздушни от зодиакалните знаци са: Близнаци, Везни, Водолей. Не им пука каква врата ще изберат

Човеците изплакали в периода 22 май/21 юни, 24 септември/ 23 октомври и 21 януари/ 19 февруари (Близнаци, Везни, Водолей)  са в постоянен покой, постоянно са „над нещата“.  Не обичат да взимат участие в живота на хората до тях, както смятат, че и техния е неприкосновен. Често дават свои съвети, но се гневят, когато друг им даде. Обичайно хората от тези зодии са „широко скроени”. Не отдават значение на притеснителни на вид неща. Изобщо не обръщат внимание на сълзи и драми. Със сигурност биха ви подали ръка, но няма да ви съчувстват. Въобще не ги е грижа каква врата ще изберат. Просто искат да им служи вярно – да се отваря и затваря, да не скърца. Цвета също не е от огромно значение – нали следващата година отново може да я сменят.

Земни са зодиите: Телец, Дева, Козирог. Винаги проучват и избират Вратата

В сравнени с многото, тези хора са стъпили здраво на земята, знаят мястото си и ежесекундно премислят възможности и планове за живота си, докато останалите само мечтаят. „Земните“ никога не падат по гръб, не се предават и винаги според тях има изход от ситуацията. Рядко мечтаят, пристрастени са към реализиране на целите си. Те притежават достатъчно търпение и сили, за да ги постигнат. Разбират света по свои си начин. Може да е с инат, но получават и постигат всичко. Прекарват дълги часове в избора си на интериорни врати в София, проучват, избират, защото трябва да изберат Вратата. Едва ли не, няма никога повече да я сменят. Ами знае ли човек…. За такива хора са подходящи семпли и изчистени врати. Не обичат различното и кича.

Зодиакалните знаци Рак, Скорпион, Риби попадат естествено в групата Водни знаци. Виждат дадена врата и знаят веднага дали е тяхната или не

Изтъкани от чувства, имат прекрасно  шесто чувство, дори плашат с предчувствията си. Не е ясно как, но те просто знаят. Говорят рядко за живота си, разкриват твърде малка част. Сигурно мислите,че ги познавате перфектно, но не е така. Искате да разберете що е то истинска любов, заживейте с воден знак и си вземете спасителния пояс, защото има вероятност да се озовете зад борда! В избора си на врата биха били категорични – врати Златев София, щом видят една врата и веднага знаят дали е по вкуса им, не се чудят и не губят време.  Интериорни врати, които са подходящи за тях са тези с флорални мотиви.

Огнените Овен, Лъв и Стрелец. Могат всяка година да искат нова врата

Огнените хора са първосигнални, енергични, горделиви. Постоянни, уверени, решителни. Родени са да контролират и побеждават. Упорити и постоянни са по пътя на своята цел. В любовта са крайни, няма място за грешки и прошки, дори и да съжаляват след това. Огнените хора живеят на пълни обороти. Понякога опустошават всичко покрай тях. Притежават голямо его, самочувствие, ентусиазъм, винаги намират време и място за самоизява. Притежават огромен стремеж към независимост. Биха избрали доста различна, екстравагантна врата. Не се интересуват какво ще си помислят другите.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Аз съм телец, тъкмо за обяснението!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове