SEO Конференция 2014

Обложка

SEO Конференция 2014

А ти хареса ли тази статия?!?

Както вече вероятно знаете, догодина на 04.04 ще се проведе поредната SEO Конференция 2014 и понеже всички подобни и интересни събития все се случват в столицата, доста често все не успявам да намеря време да отида… и така пропускам вече няколко наистина важни и интересни събития свързани с работата и естествено хобитата ми – SEO оптимизацията, но надявам се това да се промени догодина, понеже този път се заканих да направя всичко възможно да отделя време да отскоча. Една от мотивациите за тази цел е, че вече се сдобих и с билет за SEO Конференция 2014 :)

Между другото, тази година за добро или лошо има доста какво да се говори по тази тема, понеже имаше доста промени от страна на Google и новите алгоритми които приложиха тази година и макар, че в Интернет ежедневно има всякаква информация кое е добре и кое не да се прави… как да се справим с колибритата и какво ли още не, реших, че никога няма да ми е излишно да чуя мнението на колегите по въпроса и как се справят те с различните нови гадинки, които излизат постоянно, пък и да си призная ще е готино да се видим с голяма част от хората с които си помагаме по форумите и лафим.. както се казва F2F(Face  to Face) и да се запознаем и на живо. Както се казва, истинските приятелства се правят на масата (очаква се след конференцията да се седне и на маса… а какво по-добро място да си издействаш покана за тази VIP маса от самата конференция :) ).

Както и да е… напоследък обичам да се отнасям и забравям да пиша по темата… извинявам се за което… :)

Самото събитие се очертава да е наистина интересно с известни лектори от бранша, както и се очакват интересни теми на лекциите. Предполагам всичко ще се върти около Колибрито и препаратите с които да го гоним. Освен тази тема, предполагам, този път ще бъде засегната и темата за микроформатите още по-сериозно… Все пак все повече се засилва интересът на хората към тях, а макар ежедневно да виждаме сайтове с вградени такива, малко хора са наясно как работят и как се имплементират те.

В общи линии, SEO Конференция 2014 се очертава да е едно от топ събитията, които ще се случат през 2014 година и ако не заради лекциите, то поне заради запознанствата, които ще завържете покрай събитието си заслужава да дадете парите за билет.

И като стана дума за билети, няма как да не спомена, че подобно на предишната SEO Конференция и при тази се очертава те за свършат доста преди началото на конференцията. Само ще кажа, че остават по-малко от 90 билета за събитието, а темпото с което се купуват билетите ме кара да смятам, че ако сте решили да отидете на събитието е добре да си купите билет за SEO Конференция 2014 още сега, понеже е доста вероятно до другата седмица вече да няма стандартни билети :)

Между другото, билети за SEO Конференция 2014 можете да купите от официалният сайт на конференцията: http://seoconference.net/ ( Пак повтарям, ако наистина желаете да отидете, по-добре побързайте с купуването на билета, че доста бързо се харчат :) )

Както и да е, бих желал да ползвам темата и да попитам колко от вас ще присъстват на събитието и съответно, ако има някой друг като мен от Ямболски окръг да се разберем нещо, че да има с кой да пътувам към София :)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

  1. Всъщност към момента остават по-малко от 30 билета. Останалите са закупени, но все още не е получено плащането :-)

  2. Значи наистина, който желае да присъства трябва да побърза с покупката. :)

    Оги май идеята, следващата SEO конференция да се организира на стадион или няколко поредни дни не е лоша :) Всяка година доста от рано се изкупуват билетите. :)

  3. Неттрио (Николай)

    Ако ти върши работа, идвай до Пловдив от тук ще те поемем ние до София :) Може да дойдеш от предната вечер, за да подгреем за Конференцията. :) )

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове