Бъдещето на бизнеса и защо трябва да имате сайт

Обложка

Бъдещето на бизнеса и защо трябва да имате сайт

А ти хареса ли тази статия?!?

На всички ни е ясно че когато даден човек има нужда от продукт или услуга, първото нещо което прави е да потърси в интернет. От тук следва въпроса вашият бизнес присъства ли онлайн? Ако отговора е не… трябва сериозно да се замислите. Как ще ви намират клиентите, ако не сте там където те търсят? Вече не е лукс да притежавате уеб сайт, а необходимост. Дори не е толкова скъпо. Обикновено изработката на уеб сайт отнема кратко време – около седмица, а цената между 400 и 1000 лева. Една реклама по радиото или във вестника струва повече, а ползите са по-малко.  Ще си позволя да ви препоръчам фирмата BSB Web, която предлага цялостни уеб услуги – изработка на сайтове, изработка на онлайн магазини, SEO оптимизация, интернет реклама и други.

Ако пък имате сайт си задайте въпроса той присъства ли на първа страница при търсене в Google? Ако отговора е да, то вие сте супер. Обаче ако отговоре е не… трябва да направите нещо по върпоса. За да ви намират бъдещите ви клиенти е необходима сайта ви да се класира добре при търсене на услугите или продуктите които предлагате. Това става като се извършва SEO оптимизация на сайта. Най-общо казано при този процес по сайта се работи така че той да се изкачва в класацията на Google в органичните резултати /тези които не са платени/. Лошото тук е че резултатите идват бавно, но за сметка на това се отплащат многократно.

Друг начин за привличане на нови клиенти е интернет рекламата. Чрез нея се достига по най-бързият начин до нови клиенти, но за сметка на това е скъпа и при изчерпване на бюджета ви изчезва моментално /за разлика от SEO оптимизацията/. Най-популярните рекламни канали са Facebook и Google. И двете мрежи имат своите плюсове и минуси, затова трябва да се прецени още в самото начало къде да се акцентира повече.

До тук говорихме за уеб сайтове. Сега искам да акцентирам и върху малко по-специфичен вид уеб сайтове – онлайн магазините. За да продавате през интернет трябва да се възползвате от услугата наречена изработка на онлайн магазин предлагана от BSB Web с която ще се сдобиете с уникален магазин. Както сами може да се досетите цената е далеч по-ниска в сравнение с тази да отворите реален магазин, а именно между 600 и 2000 лева. Услугите които предлагат са на доста високо ниво, като използват най-новите технологии и предлагат най-доброто на своите клиенти.  В комбинация със SEO оптимизация, реклама и поддръжка BSB Web ще ви помогнат да увеличите своите продажби многократно и да се радвате на много нови клиенти.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Въдици,макари,влакна (Въдици,макари,влакна)

    Абсолютно вярно е всичко описано в статията,най-силният инструмент за реклама си остава фейсбук.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове