SEO конференция 2010

Обложка

SEO конференция 2010

А ти хареса ли тази статия?!?

След като миналата година това беше едно от най-интересните събития за 2009 година, тази година се провежда за отново и очакванията са още по-големи. За разлика от миналата, тази година, входа ще е платен, което ще осигури по-добрата организация и естествено един страхотен семинар.

Цените на входа са символични и достъпни за всеки желаещ да присъства, а програмата е доста разнообразна, като голяма част от лекторите са хора успели да се утвърдят в работата си като SEO оптимизатори.

Организатори на SEO конференция 2010 са:

Между другото искам да благодаря искрено на Огнян Младенов, че ме покани да присъствам и аз на конференцията, въпреки, че съм 95% сигурен, че няма да имам възможност да присъствам. Все пак ще се опитам да присъствам. Ако естествено въпреки всичките ми усилия, не намеря възможност, имам разрешението на Огнян, да подаря поканата си, на някой от моите читатели.

Защо трябва да отида на SEO конференция 2010?

Всеки има свои собствени подбуди защо би трябвало да присъства на конференцията, но аз ще изложа моите и вероятно ще успея да ви убедя, че събитието наистина си заслужава времето и парите:

  • Защото първото събитие от 2009 година, беше много успешно. Бяха разкрити доста полезни техники и идеи за успешно оптимизиране на вашите сайтове;
  • Защото SEO не е точна наука и всички методи за оптимизиране претърпяват промени с времето, конференцията е мястото където опитните лектори споделят новото около SEO;
  • Защото лекторите и организаторите се занимават само с това и мога спокойно да ги причисля като гуротата по SEO оптимизирането в България;
  • Защото това е мястото където успешно може да откриете ваши съмишленици, колеги и бизнес партньори;
  • Защото това е един повод да се срещна и запозная с мой приятели, колеги и партньори с които поддържам контакт досега само с помощта на социалните медии и IM клиенти.

Естествено има още много причини да избера именно това събитие, като предпочитано сред безброй многото които се организират тази година, но това са основните които ме карат наистина да желая да присъствам.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator
Тази статия е споделена веднъж в следният сайт:

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове