Нов PR ъпдейт скоро…

Обложка

Нов PR ъпдейт скоро…

А ти хареса ли тази статия?!?

Не знам дали сте обърнали внимание, но от няколко дни Google отново се раздвижи доста и доста активно се променят серп позициите при класирането ( или иначе казано – Google танцува ).

Вече доста мой колеги и познати се похвалиха, че са претърпяли частичен PR ъпдейт, взех да се оглеждам малко повече и наистина се появиха някой признаци, преди масов PR ъпдейт… така, че колеги започвайте с активното оптимизиране на страниците, както и да следите за наказания, понеже имам чувството, че до 2-3 месеца максимум.. ще видим промяната.

Между другото, може да сте обърнали внимание, че този блог от 1-2 дена е с доста индексирани страници :) от 130 страници, скочи на 596, което е доста странно, но ме радва.

Еми това е което исках да ви кажа, остава и вие да кажете какви са вашите наблюдения ;)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

11 Коментара

 1. При мен има спад дори в GWT на индексираните страници в sitemap
  Дали ще има спад ?

 2. При мен има спад в индексираните страници в GWT
  дали не е наказание или е нормално по време на PR update

 3. Ами не се знае, изчакай малко и гледай дали промени след 1-2 дена например

 4. Няма да има съвсем скоро, щото преди няколко дни имаше частичен :)

 5. Е няма да е другата седмица де :) , но предполагам след около 2-3 месеца макс, вероятно ще има някакви промени по-масови :)

 6. Според мен ще си е Октомври месец, както миналата година (ако не се лъжа). След това имаше новогодишен :)

 7. Напълно възможно :)

 8. Изминаха 6 месеца от последния ъпдейт… Аз поне не наблюдавам никакво движение, а вие? Преди 2 месеца пуснах две странички и само за седмица от N/A хванаха 0, а сега вече един месец 6 други си стоят на N/A… Явно и частичен не минава през мен… :)

 9. Явно G. ти се сърди :) при мене имаше някакъв частичен, но все още не е минал големият ъпдейт :( време му е… кво чака още не знам :)

 10. При мен само от N/A на 0. Последния ъпдейт бе на 1 Април 2010. Дано този Април отново да има „голям“ ъпдейт. :)
  Голям скок виждам единствено при дропените домейни. Скоро забелязах от 0 на 6 на един .bg домейн

 11. За съжаление не успя никой да познае, че скоро ще има майорен пр ъпдейт. Явно са решили по-рядко да пускат такъв и напоследък наблягат по-често на минорните. При тях основното което правят е да нулират сайтовете които нямат PR, да връщат PR на наскоро дропени домейни или да премахват наказания на сайтове, затова и си видях въпросният .bg домейн от 0 да скочи на 6 :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове