Wickeble.com – ревюта на сайтове, софтуер, android приложения и услуги.

Обложка

Wickeble.com – ревюта на сайтове, софтуер, android приложения и услуги.

А ти хареса ли тази статия?!?

Отдавна се каня та направя едно кратко ревю и похвала на един вече не много нов, но все пак наскоро пуснат сайт за ревюта на полезен софтуер, интересни сайтове, Android приложения и услуги, които се предлагат в България.

По принцип идеята не е нещо ново, но начина по който се пишат ревютата, определено не е стандартният, който съм виждал до сега, а информацията наистина е добре синтезирана и приятна за четене.

Винаги ми е правило впечатление, че в България, обикновено когато се пише на техническа тема, повечето сайтове предоставят информацията някак скучновато и да си призная, рядко успявам да си събера мислите и да изчета ревюто на един дъх, а какво остава накрая да се сетя и за какво ставаше дума в първият абзац :) Именно това е един от големите плюсове, които ме карат да чета редовно статиите в Wickeble.com – Подробни ревюта на разбираем език и написани, така, че да те грабнат още в началото и да те провокират да не спираш да четеш докато не видиш и последната думичка от статията.

Втори плюс бих дал на сайта и заради наистина личното мнение, без спестяване на нищо.

Не съм сигурен все пак, но от това, което съм чел съм останал с убеждението, че автора (Андрей Димитров) не е спестил нищо на авторите на сайта, приложението, софтуера или услугата. Без заобиколки казва, което му е допаднало или кое не му е допаднало. Какви са плюсовете да ползваме даденото приложение или услуга и съответно какви са слабите му страни. Все ценни неща, които могат да ни спестят някой друг лев, когато става дума за платен софтуер или услуги.

Третият, но не и по маловажност, голям плюс давам и за подбора на ревютата, както и личното тестване.

Не знам как винаги съумява Андрей, но всичко на което е правил ревю е наистина интересно и любопитно. Може би причината в това е, че преди да представи нещо, вероятно го изпробва и сравнява дали продуктът е достатъчно добър, че да си заслужава да ни го представи в сайта си, но е факт, че всички ревюта, които изчетох ( почти всичките ) са все за неща, които са ми били интересни и полезни по някакъв начин…

Естествено сайта за ревюта Wickeble.com, страда и от един доста голям минус, който няма как да не отбележа – рядкото добавяне на нови статии.

Знам, че по принцип когато човек поддържа няколко сайта ( особено, ако са с качествено съдържание ), семеен е и работи няма как да остава много време, но някак си ми се искаше по-честичко да се пускат нови интересни ревюта. Също така знам, че ако желаеш да подбираш качествените неща за които да пишеш е наистина много трудно ( от личен опит го казвам ), но все пак бих препоръчал на Андрей да се постарае да обновява по-често сайта… най-малкото защото си заслужава и има реалният шанс след време да е един от малкото сайтове в България за ревюта. Може би тук е и момента да му го пожелая.

За финал, бих ви препоръчал, ако все още не сте посетили този сайт… непременно да го направите.

Не само, че ще научите много интересни неща, но и вероятно ще прочетете за някой от най-добрите услуги и програми, които биха ви били полезни… особено, ако сте свързани с WEB по един или друг начин.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Много готин и добре оформен сайт. Wickeble.com е пълен с полезни ревюта за продукти и услуги. И на всичко отгоре ревютата пуснати в него се класира много добре в Google. Препоръчвам като много полезен справочник и като подходяща платформа за реклама!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове