Програмите без които не можем

Обложка

Програмите без които не можем

А ти хареса ли тази статия?!?

След закупуването на нов компютър или преинсталация на операционната система идва моемнта в който започваме да се чудим кои програми да инсталираме. Ако си пазите архив на компютъра може да ги иснталирате лесно, но има голяма вероятност версиите които сте съхранили вече да са стари. Ако пък нямате архив започва едно досадно търсене на програми и в един момент се стига до объркване и задаване на въпроси от рода тази програма ще ми трябва ли, хубава ли е и т.н.

Тук идва мястото да ви представя един нов но доста качествен сайт за софтуер, от който може да изтеглите последните версии на най- използваните програми, а именно http://bsb-soft.com/ . Първото което прави впечатление е много приятният дизайн и добрата структура на сайта, благодарение на които може да намерите желаната програма много лесно и да я изтеглите. Всички категории са внимателно подбрани и тематични – програми за системна настройка, архивиране, драйвери, антивирусни, браузъри, комуникационни продукти, за изтегляне на файлове и видео клипове,видео и аудио плеъри, офис пакети и т.н. Всички най-популярни и не чак толкова известни програми са там – Nod32, Avast, AVG, Skype, Viber, Chrome, Firefox, uTorrent, YouTube Downloader, OpenOffice, MS Office, Winamp, KMplayer, VLC и още много.

Освен изброеното до тук авторите на сайта са се постарали да направят изключително полезен списък с най-необходимите програми без които не можем. Така ще успеете лесно да решите проблема който споменахме в началото за инсталацията на нова операционна система. След като вече сте инсталирали чисто новата оператационна система на компютъра идва ред на драйверите. С тях може да се сдобиете като отидете в сайта на производителя и въведете модела на лаптопа. След това изтегляте драйверите и ги инсталирате. Ако не сте с лаптоп, трябва да изтеглите всеки драйвер за всяко устройство от официалният сайт на конкретното устройство – видео карта, звукова карта, чипсет и т.н. После идва ред на програмите без които не можем. Съветвам ви да започнете с програмите по реда в който са представени в списъка. И така за няколко часа вашият компютър ще е готов за работа или игра.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове