Време е за малко организация :)

Обложка

Време е за малко организация :)

А ти хареса ли тази статия?!?

Предполагам ако сте гледали типичните американски семейни филми, сте виждали как семействата там си имат организиран списък с задачки за деня.

Доколкото разбрах, това не е само по филмите, а наистина доста американски семейства си имат нещо като дневно табло, на което да пишат какво има да се свърши за деня.

Забелязах, че и доста от по-големите фирми имат нещо подобно, било то под формата на дъска на която пишат с маркер или някакъв специализиран софтуер и макар да ми се виждаше смешно досега, вече започнах да се замислям, дали и аз не се нуждая от нещо подобно.

Усещам, че с всеки изминал ден, започвам да забравям да свърша някой неща… работата ми е някак неорганизирана и общо взето е някаква кашотина и към края на деня се усещам, че не съм свършил всичко запланувано за деня и естествено отива за следващият ден, а ако и тогава забравя, понякога някой неща остават несвършени с седмици.

Положението е ясно – време е за малко организация :)

Всъщност въпроса май е как точно да се организирам. Вие имате ли си някаква схемичка, табло, софтуер с който да се подсещате за нещата които трябва да свършите?!?

Ще се радвам ако с няколко думички опишете какви са вашите идеи по горният въпрос, било то под формата на коментар към статията или пък в вашият собствен блог.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

7 Коментара

 1. Удобно е, макар и да предпочитам всичко да ми е в главата, но така или иначе ако запиша 20 неща които трябва да свърша, винаги има няколко несвършени :( Иначе за по-важни неща е задължително просто :)

 2. Ангел

  Иначе сме с табло на две части – с маркер и с корк, отделно имам 20 текст документа на десктопа + tasks на телефона :D

 3. И аз обмислям варианта за табло с маркер, но по-скоро за чертежи и проектиране, когато например започна да пиша някакво приложение, но се чудя дали няма да ми трябва и табло с корк, да си лепкам бележки на него ;)

 4. Ангел

  Ами за това ти викам, вземи си комбинирано :) Към 16лв мисля, че са :) Пиши „комбинирано табло“ в google.bg images и първото което ти излезе, с него сме :)

 5. Глупавите помнят, умните си записват :) Нали имаше една такава приказка :P

 6. Е аз с помненето също нямам проблем, но си е друго да имаш всичко нагледно ;)

 7. Бебешки дрехи (Кристиян Георгиев)

  Ексел файл на десктопа, наречен задачи. В него разделени на три таба работа, за мен, други и във всеки таблица с датата, на която ми е поставена или ми е хрумнала задачата и след това самата задача. Когато е готова си я оцветявам в синьо.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове