Towing – приложение за намиране на Пътна помощ в близост до вас, бързо и лесно!!!

Обложка

Towing – приложение за намиране на Пътна помощ в близост до вас, бързо и лесно!!!

А ти хареса ли тази статия?!?

В днешни дни едва интернет е навсякъде около нас. Той е навлязъл толкова навътре в живота на хората, че малцина от нас осъзнават колко зависими сме от него. Примери за това може да видим във всички сфери: банки, транспорт, услуги и като цяло всичко останало. Наред със засиленото търсене, интернет бълва и сериозно количество информация и на търсачките като Google им е все по-трудно да различават качественото съдържание. Като добавим факта, че в момента SEO оптимизация се развива в стремглаво, може да допуснем че показаните резултати в Google често се оказват манипулирани. Какво общо има това с приложението Towing? Всъщност именно това е една от причините то да бъде създадено. Сравнително с малки средства бихме могли да направим така, че сайт на фирма за пътна помощ „А” да се появява в много и различни градове при търсене. Така при необходимост освен всички негативни емоции свързани със ситуацията в която сте изпаднали, може да стане така че и да платите скъпо за тази „екстра”. Това би се дължало на факта, че за да достигне до вас дадена пътна помощ тя трябва да измине определено разстояние. Например ако имате нужда от такава услуга в Казанлък, има голяма вероятност да се натъкнете на превозвач от Стара Загора. В такъв случай ще платите повече, понеже пътните помощи начисляват и такса „пълен-празен”, а и времето, което ще чакате ще бъде значително по-голямо ако ползвате най-близката до вас услуга.

Гугъл от няколко години работят по тази стъпка, да направят търсенето локално – но промените там са плавни и докато стигнат до България ще мине още доста време. Приложението Towing заема място колкото една mp3-ка, т.е. пренебрежимо малко като обем, но в същото време би ви било изключително полезно, понеже информацията в него се ъпдейтва постоянно. Напрактика манипулирането на резултатите е елеминирано, тъй като най-добрата екстра подрежда пътните помощи около вас на базата на отдалеченост. Например пътната помощ, която е най-близка до вас ще се появи като първи резултат. Следващата по отдалеченост ще бъде на второ място и т.н. Освен разстоянието, приложението показва и ориентировъчно време, за което транспортната фирма би могла да достигне до вас. Това разбира се е форсмажорна величина и се влияе от различни фактори като трафик, метеорологични условия и други. Потребителите на Towing могат да използват и другата опция в апликацията – указателно търсене. В него компаниите са подредени по градове.

Towing – Пътна помощ е напълно безплатно приложение, което към момента е налично само във версия Android. Може да свалите приложението от Google Play на адрес: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TowingВероятно съвсем скоро ще се появи и първата версия за iOS.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

7 Коментара

 1. Пътна помощ София (Пътна помощ)

  Пътна Помощ приложението е много добро браво на тези който са го създали в София работи отлично и на ниска цена!

 2. Приложението е страхотно. Поздравления за идеята и създателите!

 3. Пътна помощ Албена Експрес (Георги Младенов)

  Приложението е прекрасно – Това приложение дава изключително полезна информация за хората които са закъсали на пътя

 4. Пътна помощ (Алекс Младенов)

  Приложението е направено за хора които имат нужда от денонощна помощ. Тези хора трябва да бъдат винаги благодарни на създателите на това приложение

 5. Приложението е екстра

 6. Пътна помощ (Григор)

  Пътната помощ е неотменна услуга за шофьорите, която предоставя бърза помощ при аварии, спукани гуми или изтощена батерия, осигурявайки им безопасност и увереност на пътя.
  Фирми, предоставящи услуги за пътна помощ, имат специализиран персонал и оборудване, гарантиращи ефективна и надеждна помощ в случай на аварии или други неотложни ситуации по време на движение по пътищата.

 7. Такъв тип приложения са задължителни в днешно време. Всеки шофьор трябва да има лесни, бързи и навременни контакти със специалистите по пътна помощ.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове