Пътна помощ – услугата която ползваме, но не харесваме толкова

Обложка

Пътна помощ – услугата която ползваме, но не харесваме толкова

А ти хареса ли тази статия?!?

Пътната помощ е една от услугите, които никой не обича да използва. Подобно на спешната медицинска помощ, и пътната е продиктувана от неотложна необходимост. Вероятно на всеки от нас се е случвало да бъде предаден от личния или служебен автомобил, който управлява. Понякога това се случва в рамките на града, в който живеем, но друг път извън него. И въпреки че сме родени и живеем в България, не всички разбират от всичко. В случаят пътната помощ се оказва спасителен вариант, при липса на задълбочени познания в сферата на авторемонтите. Затова тази услуга е изключително важна за обществото и тя трябва да бъде регулирана от определени фактори извън пазара. Много от хората нуждаещи се от пътна помощ не се интересуват достатъчно подробно за условията и цените, на които биха използвали услугата. Това създава условия за некоректно отношение сред неоторизираните превозвачи и често се случва в крайна сметка да бъдем измамени. Затова бихме ви посъветвали преди да поръчате пристигането на екип на дадена пътна помощ на мястото където се намирате проучете следните фактори.

  • Цена: обяснете точно и подробно от къде и до къде бихте желали да бъдете превозен. Помолете човека с когото разговаряте предварително да изчислите сумата която ще трябва да заплатите. Така бихте си спестили неприятна изненада в последствие.
  • Документи: изискайте документ за самоличност – за да знаете на кой си давате парите.
  • Винаги проверявайте поне 2 или 3 фирми, преди да изберете на коя от всички фирми предлагащи пътна помощ да се доверите.

Пожелаваме ви лек и безавариен път, и ако някога ви се наложи да използвате услугите на пътна помощ за град София, то спокойно може да се доверите на едни от най-прозрачните условия и цени не само за столицата а може би в цялата страна. Подробности може да видите тук: www.putnapomost.eu

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

  1. За съжаление, все повече се унищожава този вид бизнес. В днешни дни фирмите, който имат право да извършват дейността пътна помощя са много малко. Все повече се наблюдава хората в сивата икономика и по този начин се занижава качеството на услугата.

  2. Съгласен съм с колегата, все повече се работи на черно и качествените фирми вече почти не се срещат!

  3. Денонощна Пътна Помощ София (Пътна помощ София)

    Така е, в този бранш е ужас буквален, масово копърки работят на черно и не декларират нищо…

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове