Топ 3 на най – добрите големи мъжки часовници – Вижте повече!

Обложка

Топ 3 на най – добрите големи мъжки часовници – Вижте повече!

А ти хареса ли тази статия?!?

Размерът винаги има значение, когато става въпрос за големи мъжки часовници. Кой е потенциално подходящият за Вас е въпрос върху който много мъже дерзаят.

Днес ще ви насочим към топ  три марки,които предлагат качествени и големи мъжки часовници – QUANTUM, NOVATTI и OBAKU.

Да започнем с QUANTUM.

Всеки мъж изразява личното си АЗ с аксесоара, който носи. Затова естети и ценители на изисканите форми биха избрали QUANTUM. Това са часовници, с които ставате пълни изследователи също като професионалните водолазите, за които те са били създадени още през 1995 г в Япония. Големите мъжки модели QUANTUM са изработени с висококачествени стоманени корпуси, които са с новаторски и модерен дизайн. Те са луксозни, стилни и винаги с безкомпромисно качество. Марката е една от най-популярните в международен мащаб, поради факта, че много световни шампиони по водни спортове предпочитат именно големите мъжки часовници QUANTUM.

NovaTTi – уникални като вас!

Не по малко овации обират и часовници, предназначени за мъже марка NOVATTI. За разлика от QUANTUM те са в по-нисък ценови сегмент, но това не дава повод да се считат за такива с по-ниско качество.Производството на аксесоари под марката NOVATTI е под контрол на изискванията на Европейският съюз за безопасност и качество на материалите. Дизайна е насочен към мъжете със силен характер.  Големите часовници на NOVATTI  са съобразени изцяло с дизайна, който би подхождал на господата с индивидуален стил. Подходящи са както за спортни натури, така и за тези, които обичат елегантното облекло. Те са ефектни и изцяло изработени с внимание към детайла. Каишки от естествена кожа придават особено изражение на големият корпус, който ще сложите на ръката си. Предложенията на NOVATTI  също са насочени към големи мъжки часовници, с които можете да се къпете, плувате и гмуркате.

OBAKU – Класиката в жанра.

Да погледнем и към големият мъжки часовник OBAKU  или още известен като кръгът на живота. Той символизира силата и духа, на този който носи аксесоара. Повече от изисканост има в тези модели. Всеки аксесоар OBAKU е изработен от масивна неръждаема стомана. Факта, че датчани се грижат за перфектния дизайн на моделите е достатъчно основание да купите именно голям мъжки часовник OBAKU. Те са наистина уникални и са устойчиви на удар, надраскване и всякакви други механични повреди. Моделите са насочени към мъже с нестандартно мислене, тези които държат на своята идентичност и дори екстравагантност. Както предните два модела и OBAKU държи на това часовниците да са с високо ниво на издръжливост на вода. Така, че те също са много подходящи за практикуване на любимите на мъжете водни спортове.

Коя от трите водещи марки, производители на големи мъжки часовници ще предпочете е въпрос на лично виждане и стил.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. часовници (Васил)

    QUANTUM е доста добра марка и наистина се стараят да ги правят уникално изглеждащи

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове