Швейцарските Victorinox – 500 метра под водата

Обложка

Швейцарските Victorinox – 500 метра под водата

А ти хареса ли тази статия?!?

Феновете на гмуркането вече могат да избират между различни по задвижване часовници като кварцови, кварцови хронографи или механичен автоматик часовник. Цветовете задължително са наситени, а качеството – швейцарско.

Кварцовия хронограф Victorinox Dive Master 500 Black Ice е все още толкова актуален, но механичния му побратим от същата серия, който идеално допълва колекцията Dive Master 500 се отличава с изключителна функционалност.

Като всички продукти на швейцарския производител, хронографският механизъм на Dive Master 500 носи в себе си гените на прочутото армейско ножче, завладяло света със своята функционалност. Моделът впечатлява с 43-милиметров корпус от неръждаема стомана 316 L и Black Ice PVD покритие. Конструкцията му се характеризира с високо ниво на ударо и водоустойчивост (до 500 метра дълбочина), а здравината на люнета му е гарантирана от недраскаем сапфир-кристал с тройно антирефлексно покритие. Този перфектен за гмуркане часовник разполага с коронка, бутони за хронографа и заден капак на винт, както и с циферблат на няколко нива. Луминисцентните му стрелки, маркери и цифри позволяват много по-бърза ориентация при слаба светлина. Трите наполовина отворени стрелки осигуряват добра видимост към брояча на хронографа и подобряват възприемането на основната информация. Функцията на хронографа е с две централни стрелки за отмерване на секундите и минутите, отделен 24-часов брояч, разположен на 10 часа, както и с малка секундна стрелка на 6 часа, където се намира и прозорчето  за датата. Дизайнът на този водоустойчив часовник съчетава строга изисканост с удобна функционалност. Dive Master 500 Black Ice Chronograph идва в четири различни стила, включително три различни цветови варианта с еднакви оранжеви, червени или черни циферблати и каишки от естествен каучук.

Механичната линия Dive Master 500 mechanical съчетава най-доброто от двата свята – прочутия дизайн и функционалността на Dive Master 500 Black Ice, със своите зашеметяващи нюанси на черно, и техническото изпълнение и престижа на механично задвижване, по-рано предлагащо се само като лимитирана серия. Дизайнът на този модел е леко променен за да побере самонавиващия се механизъм. Достатъчно големите светещи стрелки, заедно с ясно изразените индекси и маркери, позволяват моментална четливост. Същото се отнася и за прозореца на датата с неговия луминисцентен маркер. Дизайнът на циферблата е с по-сложна структура и детайли, като е подобрена визуалната идентификация на ключова информация. Здравата конструкция на корпуса с високо ниво на удораустойчивост и водоустойчивост (до 500 метра дълбочина или 50 BAR) остава непроменена, с изключение на задната част на корпуса, която е от минерално стъкло, за да можем да се насладим на великолепието на механичното задвижване. Защитената коронка на винт и еднопосочно въртящият се ринг комбинират здравина, изтънченост и функционалност.

Водоустойчивият часовник Dive Master 500 Mechanical идва в пет различни стила, включително четири различни цветови варианта с еднакви оранжеви, сини, червени или черни циферблати и каишки от естествен каучук.

Онлайн магазин www.ProTime-bg.com

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове