С какво да носите пуловер

Обложка

С какво да носите  пуловер

А ти хареса ли тази статия?!?

У нас през есента и зимата дрес кодът е: дънки + пуловер. Обичам пуловери и ми е мъчно, че повечето хора залагат на толкова скучна комбинация. Казвам ви с какво още да носите най-удобните дрехи.

Пуловер + рокля

Това е начин да разнообразите визията с рокля и да направите външния вид по-топъл. Подходяща визия е за свободно време: по този начин можете да отидете на кафе с приятелките си. Ако дрес кодът на работа не е строг или имате творческа професия, това също е чудесен вариант.

Пуловер + права пола или пола-молив

Пуловерът придава съвсем различно настроение на познатата елегантна пола.

Скучна офис черна пола-молив, която е приятно допълнена с пуловер в прекрасен нюанс с обемни ръкави. Визията се допълва от елегантна чанта с ясна форма. Можете да вземете по-голяма чанта, подходяща за офиса.

Пуловер + елегантен панталон

Уютен вариант за тези, на които им е особено трудно да напуснат къщата през студената есенна сутрин. Заложете на нежнобял пуловер с плитки и панталони много сдържан, делови стил, за да създадете една шикозна и класическа комбинация.

Пуловер + изискана пола

Плътен плетен пуловер изглежда страхотно с елегантните поли.

Носете пуловер с голям размер в наситено син нюанс с розова шикозна пола. Благодарение на този контраст, елегантната пола не изглежда твърде претенциозна, а стилна, свежа и необичайна.

Можете да допълните визията с чанта с винена сянка и сиви обувки.

Пуловер + кожен панталон

Плътен плетен пуловер, съчетан с кожени панталони, е чудесен вариант за сезона есен-зима. Оказва се много интересна комбинация от текстури. Пуловерът може да бъде пъхнат в панталона или пада свободно над него.

Резултат

Най-простите и познати неща могат да бъдат обвити в стилни комбинации, ако проявите смелост и неочакван подход. Не се страхувайте да разнообразявает с различни текстури (пайети + плетена текстура или кожа + вълна), такива визии винаги привличат вниманието, само стига да ги обмислите добре.

Източник: https://garderobche.com/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Най-важното – носете пуловер с усмивка :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове