Какви блузи да изберете за есенния сезон

Обложка

Какви блузи да изберете за есенния сезон

А ти хареса ли тази статия?!?

Есенните месеци са сред най-капризните от гледна точка на температури и климатични условия. Един ден е слънчево и топло, на втория е влажно и мрачно, а на третия – вали пороен дъжд и е студено.
Всички тези драстични промени създават неудобство в избора на облекло и зареждането на гардероба. През есенния сезон, особено в началния му период, пред вас стои дилема каква блуза да изберете. Най-правилно е да снабдите гардероба си със следните три типа мъжки блузи.

Блуза с къс ръкав

Този тип облекло, е подходящо за топло време. Най-често срещаната разновидност е с V-образно деколте, а след нея – с яка. Блузата с къс ръкав се комбинира отлично с дънки, чино панталони, спортно-елегантни обувки.
Има предложения в неутрални и изчистени десени, без декорации и нестандартни дизайни, за хората, които държат на стилните визии. За по-нестандартно насочените представители на мъжкия пол, има дръзки и екстравагантни модели, включващи ципове, копчета и асиметричност.
От гледна точка на цветовото разнообразие – има всякакви цветове.
Неутралните варианти се съчетават лесно с почти всякакъв друг цвят на останалите елементи от облеклото, а по-ярките са насочени за аудиторията, желаеща да изпъкне.
Предимство на блузите с къс ръкав при непостоянно време е че могат да бъдат съчетани с всякакви връхни дрехи – жилетка, яке или дори сако.

Блуза с дълъг ръкав

Това предложение е сред най-често срещаните в есенно-зимните колекции, защото носи комфорт и топлина. Марковите модели се предлагат както в елегантни, така и в кежуал дизайни, а материалите за изработката, са висококачествени – памук, вълна, кашмир.
Предимство на блузите с дълъг ръкав е тяхното широко приложение и възможност за съчетание с други елементи на облеклото, като спортно-елегантни обувки, дънки, жилетки, якета.
Те се предлагат в различни цветови разновидности, в зависимост от предпочитанията, а от гледна точка на размера – съществуват от много умалени до много големи размери.
Блузите с дълъг ръкав са най-подходящи за по-студени климатични условия, в комбинация с топла връхна дреха – жилетка, яке, палто.

Поло блузи

Все повече мъже залагат на поло блузи през преходното време между есен и зима, а и през целия зимен сезон. Причина за това най-вече е комфортът и топлината, които поло блузата носи и прикриване на уязвимите части с цел протекция срещу настинки и разболяване.
Друга причина мъжете да залагат на този тип облекло, са марковите изработки, които освен високо качество, предоставят елегантни и стилни дизайни, подходящи както за кежуал, така и за бизнес средите.
Поло блузите са изработени от материи, които да задържат топлината, което е изключително важни по време на лоши климатични условия – вълна, вискоза, кашмир.
Тази статия е написана в партньорство с Carducci – водещ бранд в мъжкото облекло. За да научите повече относно блузите и други елементи на облеклото, подходящи за есенния сезон, посетете сайта или физическите магазини.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове