Нов гардероб за новата година

Обложка

Нов гардероб за новата година

А ти хареса ли тази статия?!?

Освен всички новогодишни обещания, като спестяване на повече пари или поддържане на тялото ни, често искаме и да обменим гардероба си и дори сме склонни да изхвърлим голяма част от него само и само да сме по-стилни и по-модерни. Но дали има по-лесен и изключително бюджетен начин да го направите, без да се налага да харчите много пари и да изхвърляте любими дрехи?

Старите любимци

На първо място обърнете внимание на старите си любимци, които много харесвате, искате да носите, но поради някаква причина не се спирате на тези дрехи. Пробвайте ги, може да се окаже, че материята ви дразни или пък са твърде малки, твърде големи, прекалено къси или дълги. Когато разберете каква е причината да не ги носите просто ги предайте на някоя приятелка или ги дарете, за да намерят нов дом.

Ако причината да не ги носите е, че нямате с какво да ги съчетаете, то задължително се насочете към онлайн магазин за дамски дрехи, в който да можете да набавите липсващите части за страхотен аутфит.

Именно в това се крие тайната на евтиното поддържане на стилен гардероб. Не е необходимо да се отказвате от всичките си дрехи, може просто да ги съчетаете по определен начин с нови любимци и да ги преоткриете.

Аксесоарите

Аксесоарите са една прекрасна възможност да направите един тоалет наистина божествен и това е така, защото чрез аксесоарите може да му придадете различна същност.

Ако харесвате да носите дънки с тениска, може да направите аутфита си по-спортен само ако добавите шапка с козирка. Ако предпочитате да носите същите дрехи, но трябва да излезете на заведение, то веднага се насочете към малка чанта, стилен колан и бляскави обеци, които да направят модното ви решение супер стилно.

Аксесоарите може да ползвате и по различни начини, като може да решите да сложите малко шалче около врата, на чантата си или дори, като колан. Може да сложите обеци на ушите си, но и в косите, както тенденциите от миналите 3 години. Ако сте решили да носите чанта, то заложете на такава, която най-много ще отива на повечето от вашите модни решения.

Как да пазарувате нови дрехи?

За пазаруването на нови любимци, винаги се насочвайте първо към старите, за да прецените какво точно липсва в гардероба ви. Най-важното е всичко, което носите да ви е удобно и да се чувствате комфортно.

За да може да съчетавате повече дрехи една с друга, то се насочете към няколко базови цвята, които да преобладават в гардероба ви, за да можете да правите по-различни комбинации с тях. Не е необходимо да имате огромен гардероб, за да изглеждате стилно, просто трябва да имате дрехи, които да си отиват с всичко и да отговарят на стила ви. По този начин ще може да правите безброй комбинации, които винаги да изглеждат сякаш сте избирали с часове.

Оглеждайте се в материите, защото те ще определят качеството на модното ви решение. Винаги се опитвайте да взимате повече естествени материи, защото те сами по себе си изглеждат много стилно.

Не се колебайте да комбинирате материи, защото често модните дизайнери правят именно това. Кожен панталон с вълнен пуловер или дънки с кашмирена блуза, са идеален избор за студеното време. Вълнена пола с копринена блуза също би бил избор, който определено ще ви отличи.

Бъдете смели и се отдайте на модните си избори.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Чудена статия

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове