Ревю на марките часовници Adidas и Fossil

Обложка

Ревю на марките часовници Adidas и Fossil

А ти хареса ли тази статия?!?

Марката Adidas Originals превъзхождат като една от най-известните спортни лайфстайл брандове в света. С акцент върху модерното във визията и класическото във функциите на часовниците, Адидас приема свои собствени измерения на дизайн и качество, за да се създаде стил, който не се среща никъде другаде. Adidas Originals използват една и съща философия с останалите продукти на марката, слели са традиционните елементи и придобиват отличителния външен вид на Adidas. Адидас е търговска марка за всекидневна употреба и е създала някакъв вид надеждност на добре проектирани  спортни принадлежности и аксесоари. Ръчните модели на Adidas са съсредоточени предимно в спортния дизайн. Това са едни от най-лесно разпознаваемите търговски марки в света. В действителност те се радват на световна известност и с търговска мрежа във всички краища на света. Популярността им като марка не е учудваща, те имат уникалната способност да създават спортни облекла, които са удобни, подобряват производителността, предпазва спортистите, но с допълнителен бонус, че дрехите им са по най-актуалната мода.

Много спортни личности предпочитат и подкрепят Адидас, дори и спортисти от най-висок калибър, често са забелязвани да носят облеклата и часовниците с емблемата на  Adidas. Тези личности не биха подкрепили тези продукти, ако те не отговарят на най-високите спецификации, които марката предлага. Ади Даслер създава Адидас през 1920 година. Неговото виждане е да се създаде линия спортни обувки, които да защитават играча от наранявания и стрес, свързани с професионалния спорт. Неговото виждане продължава да е в основата на духа на марката „Адидас“ и ние го виждаме във всички стоки, произвеждани от компанията – обувки, облекла, часовници, аксесоари, парфюми. В течение на последните две десетилетия, „Адидас“ разширява своята визия и така се ражда линията Adidas Originals. Originals е страхотна модна линия, която е предпочитана от младите хора. Серията има много аксесоари, които са насочени повече към младежките модни вкусове, отколкото към спорта: раници, чанти, часовници, чорапи и много други, които са на разположение от гамата Adidas Originals.

Сред най-купуваните и популярни продукти са техните дрехи, спортни облекла и разбира се часовниците. Когато времето е най-ценното нещо, нормално е всеки да предпочита да има активен часовник, едновременно с атрактивен дизайн и с надеждна ефективност. Часовниците Adidas притежават класически спортен дизайн и можете да ги носите години наред без да излязат от мода. Цената на часовници Adidas е достъпна и много доволни клиенти са се убедени в предимствата им.

Качеството на часовниците е съвкупност от престижен външен вид и перфектна изработка в достъпен ценови диапазон. Adidas Original са водещите часовници за спортно и ежедневно облекло. Няма съмнение, че популярността на продуктите Adidas е нараснал най-вече заради атрактивния марков спортен вид, който предлагат. Голямо търсене и мания да притежават часовник Adidas има сред младите хора. Марката има престижен имидж в цял свят благодарение на качеството, което предоставя и естеството на достъпност. Това е основната причина за доволните клиенти да изберат тази марка и да споделят и агитират своите приятели и колеги.
Къде да купите часовник Адидас? Можете да потърсите Adidas часовници, разбира се, в най-близкия магазин за часовници във вашия град. Но ако във вашия град не се предлага тази марка, не знаете в кой магазин да търсите или просто не ви се обикаля по магазините, онлайн сайтовете са най-добрите. Голяма част от специализираните онлайн магазини за маркови часовници предлагат и Adidas. Просто трябва да сърфирате в интернет и да направите поръчка онлайн и поръчания продукт се доставя директно до вашата врата.

Носенето на часовници Fossil е признак за добър моден вкус от страна на притежателя на такъв часовник. Почитателите на марката Fossil са млади хора с оригинален стил, които ценят комфорта, добрия дизайн и качеството при часовниците. Fossil е компания, лидер в областта на марковите часовници от среден ценови клас. Часовници Fossil се появяват през 1984 г., в години, когато при производството на часовници, се взема под внимание предимно тяхната функционалност, а не дизайн. Fossil е първата компания в САЩ, която променя нагласите на хората към часовниците, карайки ги да обръщат внимание на дизайна на часовника. Дамските и мъжки часовници Fossil веднага си спечелили популярност в САЩ заради оригиналния си и смел външен вид. Днес по цял свят потребителите оценяват високо разпознаваемия уникален стил на дизайнерските часовници Fossil.

Първоначално започвайки с производство на часовници, компанията постепенно разширява дейността си. В началото на 1990 г. Fossil създават линия от аксесоари, изработени от кожа, както и колекция слънчеви очила, през 1999 г. американската марка лансира линия ежедневни облекла за младите хора, а през 2001 г. се появява и колекция от бижута. Друг аспект в развитието на търговска марка Fossil e разширяването на асортимента от марки часовници. Освен едноименните часовници Fossil компанията придобива права за производство и продажба на часовници и бижута и на други световно известни модни марки като DKNY, Diesel, Emporio Armani, Philippe Starck и Burberry и др. Оригиналният дизайн на часовниците отличава компанията от конкурентните. Дизайнерският и проектантски екип на часовниците се състои от повече от 80 души. Всеки етап се следи внимателно от дизайна до производството на нов часовник, завършвайки с опаковането в оригинална опаковка с рекламно лого на марката. Черпейки вдъхновение от различни източници, дизайнерите на компанията предлагат наистина иновативни решения, като остават верни на имиджа на марката Fossil.

Освен че залагат на готин дизайн Fossil работят активно и по технологични разработки. Сред последните иновативни решения е съвместяването на функция на мобилен телефон и часовник в едно с проектирането на часовници с дисплей, който показва информация за телефонни обаждания и получени съобщения. Специалистите на фирмата също са разработили часовници с Bluetooth за безжичен пренос на данни. Днес маркетинговата система на часовници Fossil постоянно се развива и разширява с широко присъствие в магазини или онлайн магазини, за да бъде възможно предлагане на часовници Фосил в световен мащаб, което да улесни закупуването на часовник Fossil от почитателите на известната марка.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове