Разнообразие от теми в обзавеждането на банята.

А ти хареса ли тази статия?!?

Днес повече от всякога подхождаме с голямо внимание към обзавеждането на банята. Освен да бъде практично подредена и функционална тази част от дома ни,искаме тя да е и уютна и изглеждаща добре. Най-добре е първо да решим каква да е темата на обзавеждането. След това много лесно ще се насочим в търсене и избиране на мебели и всякакви пособия,с които да постигнем целта. Дизайнерите и производителите ни предлагат огромно разнообразие от цветове, форми и материали,така че със сигурност ще открием тези,които са ни нужни.

Няколко са най-често срещаните теми в обзавеждане за баня.За нас остава задачата да се спрем на една или пък да комбинираме мотиви,които ни допадат.

Баня на цветя. Ако заложим на флоралните елементи,ще постигнем много хубаво настроение в банята. Можем да подредим плочките така,че да изобразяват цветя. Просто изберете два нюанса,които харесвате. Няма нужда от повече цветове по стените и пода. Ако се спрете на този вариант,останалото обзавеждане нека  бъде в един тон и от възможно най-еднакви материали. Все пак целим красива обстановка,а не кич. Друга възможност да имате цветя в банята си е да облечете пода и стените в класически пастелни тонове и да си набавите аксесоарите и декорацията във флорални мотиви.

Лукс в черно и бяло. Дали стените и подът ще са бели,а мебелите черни или обратното,или пък ще комбинирате-това е решение изцяло по ваш вкус.И двата цвята са достатъчно актуални и с едно такова обзавеждане банята ви ще изглежда определено модерна.

Морска баня. В този случай можете да освободите въображението си. Комбинирайте фаянс в меко синьо с мебели в пясъчни отенъци. Плетените кошове са идеални за съхранение на дрехи,а морските декорации ще завършат сполучливо облика на банята.

Детска баня.Обзавеждането на детската баня сякаш е доста по-лесно.Тук вече всичко е по-шарено и много по-весело. Избирайте обзавеждането за детската баня така че да е удобно на децата.И спокойно можете да се допитате до тях и да изберете заедно как да изглежда всичко там.Или пък просто се спрете на тема за любимия им филм или приказка и със сигурност ще се получи едно свежо и приятно място.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове