Raftingtarom – едно уникално преживяване.

Обложка

Raftingtarom – едно уникално преживяване.

А ти хареса ли тази статия?!?

Raftingtarom е блог за екстремални спортове и активности. Блогът е основан от група ентусиасти, които обикаляйки света пишат за своите преживявания, за своите уникални силни усещания . Това са Георги и Илия, родени в Сърбия, но чисти Българи! Те споделят всичко, което трябва да знаете за екстремните спортове, под формата на новини и блог публикации. Въпреки това, блогът им е и личен, защото споделят избора си на холни секции (примерно) Споделят от къде са си купили обувки, облекло, както и кои дестинации са посетили – туризъм и природа. Двамата заедно имате 5 деца, така че е нормално да има и раздел в сайта им „за фамилията и децата” където можете да намерите начини, как да включите най – малките във вашите пораснали приключения. Рафтингът определено е застъпен по – силно във сайтът, от там и името, но определено собствениците разнообразяват със своите хобита, така че ще намерите полезна информация и за другите екстремални спортове.

Ако и вие сте запален ентусиаст, който се любува на екстремните спортове и активности, това е вашето място, място на което може да срещнете хора като вас, които пишат неща, които вас ви интересуват. Какво по – хубаво от това?

Започнете вашето уникално преживяване още днес! Посетете ни, не се колебаете !

Благодарим ви за отделеното време и внимание, ще се радваме да се включите в нашата армия от ентусиасти и се надяваме скоро да направим сбирка на Raftingtarom обществото, което набира скорост, повече от 400 човека на месец посещават нашият скромен сайт, станете един от многото! Очакваме ви!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове