Парфюмите днес и преди

Обложка

Парфюмите днес и преди

А ти хареса ли тази статия?!?

Парфюмите са класически метод да придадете стил и очарование на себе си. С тях вие ставате по приятен и интересен за събеседниците си. Един парфюм подчертава чудесно вашият характер. Историята на парфюмите е богата. След последните археологически разкопки се разбра, че парфюми са правени още преди хилядолетия. Всичко е започнало в древен Египет и е било развито от римляните и персите. Преди време дори бе открит сандък с парфюми на остров Кипър. За него се смята, че датира от преди четири хиляди години. Сред разкопките са намерени много шишенца за парфюми, съдове за смесване и фунии. Още тогава хората са били привлечени от благоуханието на много цветя и масла. От тогава те са решили да използват тези аромати за да придават допълнителна красота на телата си. По онова време хората са използвали различни билки, цветя, масла и дори подправки, като иглолистна смола, кориандър и бадеми за да извличат техните аромати и с тях да парфюмират телата си.

През годините традицията да се използват парфюми се е запазила и днес изобилието от марки и видове е огромно. Големите фирми са направили печеливш бизнес от това и маркетинга е на високо ниво. Във всеки един магазин за парфюми или козметика човек може да се порадва на изобилие от дамски парфюми, мъжки парфюми и да занесе у дома си различни тестери на парфюми. Такива тестери се поставят дори в различните списания. Марките са много, като Версче парфюм, парфюм Булгари, Долче и Габана парфюми и какви ли още не. В същото време се случва все по-често известни спортисти, лица от шоу бизнеса и музиката да правят своя колекция парфюми, а те на свой ред да се изкупуват, като топъл хляб.

В днешно време си е направо задължително всяка жена на масата с гримовете и козметика си да има и поне по едно шишенце с парфюм. В много случай те са дори повече от едно, за да могат дамите да изразят себе си по най-добрият начин.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Парфюми (PMParfumi)

    Производителите утвърдили се във времето спазват своите традиции! :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове