Българска книга, посветена на парфюмерийната индустрия

Обложка

Българска книга, посветена на парфюмерийната индустрия

А ти хареса ли тази статия?!?

Имате афинитет към нежните и приятни аромати и не просто обичате да ги носите, но и да знаете повече за тях? Това е наистина похвално в свят, в който повече консумираме стоките и услугите, отколкото реално научаваме подробности за тях.

А и не е никак лесно да се намери обширна, професионално поднесена и достоверна информация за целта. Сега обаче имате избор – и ако случайно ви е убягнало излизането на първата българска книга, посветена на парфюмерийната индустрия, има как да поправите този пропуск.

Наистина добро четиво

Ценна информация и много интересни факти ще можете да намерите в първата по рода си българска книга, посветена на парфюмерийната индустрия. Името ѝ е „Парфюмите от А до Я“.

Изданието се предлага онлайн и в електронен вариант, за да е максимално удобно и достъпно за всички, които искат да обогатят познанията си в тази сфера. Автори на книгата са Петър Дяксов и Христина Димитрова.

Другата добра новина е, че благодарение на компанията „Венера Козметикс“, която е дистрибутор на маркова парфюмерия в България, книгата се разпространява абсолютно безплатно.

Лесно, достъпно, удобно, безплатно, незаменимо четиво. Няма причина да не го изтеглите още сега!

Потопете се в една различна история

В книгата читателите имат възможност да се запознаят в дълбочина с парфюмерийния свят, неговата история и парфюмни техники и да получат отговор на най-често задаваните въпроси, свързани с марковите парфюми. Описанието на изданието сочи още, че може да бъде проследен пътя към успеха на най-големите имена и брандове от индустрията.

В същото време Петър Дяксов и Христина Димитрова са се постарали максимално да улеснят всички, които тепърва навлизат в тази обширна тематика, като са предоставили информацията по лесен и достъпен начин.

Двамата автори развиват и блога за парфюми на „Венера Козметикс“.

А какво споделиха те двамата за книгата?

Петър Дяксов разкрива: „Когато създадохме блога на „Венера Козметикс“ през 2013 година, основния проблем, който искахме да разрешим, е, че в България до момента нямаше качествено и стойностно съдържание, свързано с марковата парфюмерия. Това ни провокира да започнем да пишем и да правим по-задълбочени изследвания за парфюмерийната индустрия. Блогът претърпя голям успех сред ценителите и почитателите на уханията, а книгата беше логичното продължение на нашия труд. И така през 2015 година се роди идеята да съберем и обогатим цялото това съдържание и да го предоставим на българския читател абсолютно безплатно.“

В рамките на последната една година с Петър посветихме голяма част от свободното си време, за да може тази книга да види бял свят. Би било лъжа, ако кажа, че беше лесно да съберем и напишем толкова обширен материал за уханията, но съм изключително горда, че книгата вече е факт“, добавя от своя страна Христина Димитрова.

Както вече казахме, книгата се разпространява онлайн. Сега абсолютно всички почитатели на уханията могат да си я свалят безплатно от този линк: http://veneracosmetics.com/parfumite-a-do-y/.

Сигурни сме, че нямате търпение да се посветите в света на парфюмерийната индустрия и да обогатите неимоверно много своята обща култура, така че ви оставяме в ръцете на двамата талантливи автори, които знаят какво да споделят с вас.

Пожелаваме ви приятно четене!

Източник: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5703457

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове