Какво трябва да знаем при избора на мъжки парфюм за подарък?

Обложка

Какво трябва да знаем при избора на мъжки парфюм за подарък?

А ти хареса ли тази статия?!?

Първият въпрос, който възниква в главите ни е: как можем да подчертаем мъжествеността на модерния мъж? Разбира се, първото, което ни идва наум, е подходящият аромат. Мъжките парфюми са най-разнообразни, каквито са и дамските. Разликата ,обаче, между мъжките и дамските е, че в мъжките парфюми има една специфична обвързаност на чувствата с аромата.

Тези аромати обикновено са в огромна връзка с мъжкото его и с помощта им те стават по-уверени. Хората от мъжки пол отделят по около 5 минути, за да се приготвят за излизане, а парфюмът се нарежда непосредствено преди това. Изборът на парфюм е огромен, тъй като всеки един мъж е различен и динамиката в неговия живот е различна. Това трябва да бъде съобразено, за да се направи най-прецизният избор.

Как можем да преценим кой е най-подходящият парфюм за нашия приятел? Какъвто и аромат да изберете, той трябва да съдържа в себе си усещане за власт, контрол, лукс и богатство. Това са чувства, които всеки един мъж мечтае да изпита. Чрез правилния парфюм тези чувства биха се отключили много по-лесно.

Страстните и проспериращи мъже биха се очаровали от аромати, които съдържат дървесни и плодови ухания. Тези нотки говорят за идентичност, собствен неповторим стил и самоувереност във всяко едно начинание. Парфюмът трябва да бъде уникален, за да пасне добре на този тип личности, защото те обичат да бъдат единствени по рода си.

Мъжете, които държат изключително много на достойнството и гордостта си, биха оценили най-добре аромата на пури, кехлибар и дървесни нотки. Те са стилни и носят класата си навсякъде, като излъчват и предизвикват огромно чувство за уважение.

Мъжете, които си падат по технологиите и обожават да мечтаят, провокират всеки един човек със своите действия, са изключително специфични в това отношение. Те не се притесняват да пробват нови неща, като обичат модерното, изменящото се. Най-много харесват необичайните комбинации, които сътворяват невероятни ухания. Обичат да експериментират.

Едни от най-приятните нотки, а именно – лавандулата, жасминът, розмаринът, мускусът, естрагонът и ментата, са предназначени за мъже, които имат огромен усет към естетиката. Те са творци на изкуството и оценяват всеки един детайл в даден шедьовър. Изтънчеността е на първо място при този тип мъже.

Най-важното нещо, което трябва да съобразите, когато избирате парфюм за един мъж, е съвкупността от неговите навици. Истинската същност на мъжа се преценява именно чрез неговото ежедневие. Трябва да разберете какво прави най-много – дали работата му е от офис, дали обича да излиза вечер. Всяка една подробност от живота на мъжа е много важна при избора на подходящ аромат за него.

Ако този мъж не е от най-близките ви хора и няма как да го познавате толкова добре, предлагаме да заложите на лек и свеж аромат, който ще му е от полза през цялото ежедневие. Ако пък се познавате много добре и знаете, че няма как да сбъркате, изберете стилен и скъп парфюм, за да го впечатлите максимално. Този парфюм ще може да използва и на събития от голяма важност, без да има никакви притеснения. Ще му вдъхва увереност в разговорите и огромно самочувствие, което пък от своя страна е от голяма полза при важни събития.

При избора на аромат трябва да прецените добре и възрастта на този мъж. По-зрелите мъже предпочитат по-тежките аромати, докато при по-младите е различно. Те предпочитат свежестта на уханието да ги завладее. Обичат ухания, които са изпълнени с енергия и положителни чувства, за да се изпълват с желание за живот.

Какъвто и парфюм да търсите, изборът е огромен. Мъжките парфюми са най-разнообразни и винаги можете да откриете подходящия аромат. Всеки един мъж би оценил желанието ви да подчертаете неговата мъжественост.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Инвиктус (PMParfumi)

    Invictus олицетворява мъжката сила на шампион, който празнува победата :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове