Парфюмът и вашата зодия

Обложка

Парфюмът и вашата зодия

А ти хареса ли тази статия?!?

„Аз не вярвам в астрологията, защото съм Близнаци а Близнаците никога няма да вярват в астрологията.“ Реймънд Смалян

Изборът на пърфюм не е лесна работа, собенно след като нашият нос спира да възприема нови миризми. Ако наистина сте затруднени може и да се консултирате с астрологията. И така да започваме:

1.      Овен. Огнен знак. Жената от тази зодия има много силен дух. Те са смели, много страстни, наистина амбициозни, изключително импулсивни и адски екстравагантни. Трябва им парфюм, който показва вътрешното състояние на техният дух – свеж и силен.

2.      Телец. Земен знак. Жената от тази зодия е устойчива, но също практична, и много издръжлива. Те имат също така добър нрав и широк мироглед. На тях им подхожда треста свежа композиция.

3.      Близнаци. Въздушен знак. Те са склонни на постоянни промени, всяко едно постоянство и спокойствие в техният живот е стрес. Жените с този знак са склонни към философстфане а също имедитиране. Идеалът им за парфюм са нежни благоухания.

4.      Рак. Воден знак. Представителките им са много уверени в себе си. Те са много впечатлителни. Парфюм от сладък флорален аромат  ще подчертае тяхният мечтателен и силно романтичен характер.

5.      Лъв. Огнен знак. Лъвиците са енергични, топли и изключително искрени. Те обичат скъпи неща – дрехи, бижута, кожа и т.н. Ароматът, който им е необходим, трябва да се съобрази с техният бохемски образ – алдехид и флорални нотки с примес на други аромати.

6.      Дева. Земен знак. Девите имат силно развит аналитичен ум, надарени са с добър вкус, и са по-склонни към традиционалната форма на облекло – изискано и елегантно. Жената дева има екстравагантни възгледи, включително и при избора на аромата на парфюм. За тях са подходящи деликатни аромати с нежен флорален фон.

7.      Везни. Въздушен знак. Те са чаровниците на зодиакаа също така са елегатни и скромни. Те обичат интелигентните прически и ръчно изработените бижута, както и красивите форми. Те са идеалът за женственост. Жените везни са силно интуитивни. Астролозите съветват те да носят предимно алдехидни и флорални аромати.

8.      Скирпион. Воден знак. Той е силно раздразнителен и равнив.Скорпионите обаче са решителни и упорити, чувствителни и сексуални. Парфюмът, който им подхожда е  с лек сладникав аромат.

9.      Стрелец. Огнен знак. Стрелецът е щедър и пълен с любов. Жените стрелец са талантливи и уверени в себе си. Те се отличават с мобилност и оптимизъм. Обичат да блестят в обществото, затова парфюмът им трябва да ги отличава от тълпата. Изберете за  Стрелеца леки пикантни аромати. Най-добре ванилия, карамфил или амбра.

10.    Козирог. Земен знак.  Това е знак за авторитет и сила. Устойчиви са и практични. Козирозите обичат да преодоляват предизвикателства, защото те не обичат спокойният живот. Те ценят чувството за умереност както и скромността. За тях идеални са класическите аромати – флорални комбинирани със свежи аромати.

11.    Водолей. Въздушен знак. Прроменлив знак, и винаги се стремят да се отличават от другите. Имат добра интуиция и обичат да четат. Жените с този знак са тайнствени и загадъчни. На тях им подхождат, източните и екзотични аромати – комбинацията между кехлибар, пачули и миртае подходяща.

12.    Риби. Воден знак. Те са упорити и настойчиви, но също така скромни, много нетърпеливи, но и чувствителни. Живеят в вътрешен свят, а представата им за реалностт често се различава от тази на другите хора. Астролози препоръчват за този знак сладникавата миризма.

Успешен избор на парфюми дами и господа!

Източник: tester-bg.com

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Входни врати пловдив (Господин Сахаров)

    Абсолютно вярно. Всяка зодия си има отличителни черти и за това се отличава и с парфюм

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове