Изберете своя парфюм спрямо сезона

Обложка

Изберете своя парфюм спрямо сезона

А ти хареса ли тази статия?!?

Специалистите по производство на търговски парфюм съветват да бъдем гъвкави при избора си на аромат спрямо сезона. Това може да не ви се понрави, но както намирате за естествено това да подменяте дрехите в гардероба си, когато наближава зима, така трябва да направите алтернативен избор за вашия парфюм.

Защо се налага това?

Топлото или студено време неминуемо влияе на издръжливостта на аромата на един парфюм. Тук можете да намерите някои полезни съвети, които ще ви ориентират към правилния избор на парфюм по време на цялата година.

Летните жеги

Трябва да имате предвид, че топлината засилва до голяма степен силата на аромата. Съобразете вида и количеството парфюм, което нанасяте. Подходящи ухания за този сезон са сладки и леки, добър пример са представителите от семейство Морски бриз  или Цитрус, тъй като те са свежи и тонизиращи. Едва ли ще се радваме на добър резултат ако се получи комбинация между тежки нотки на парфюм и пот.

Есенни ухания

Есента носи със себе си по-ниски температури. Броят на дрехите се увеличава, съответно абсорбирането на парфюмните аромати става по-трудно. Може да се насочите към ярки и пикантни нотки.

Зимен сезон

Студените температури намаляват интензитета на вашия парфюм. Също така многобройните катове дрехи, които носим през зимата, правят уханията почти недоловими. Затова, през този сезон може да се отпуснете с по-силни аромати. Тези от вида Ориентал ще свършат най-добра работа.

Разцъфваща пролет

Пролетта е време на активност, зеленина, цъфтеж и прекрасни аромати. Чисти и свежи нотки на парфюм са подходящи за това време на годината. Насочете се към флорални и цитрусови ухания.

В крайна сметка, какъвто и парфюм да изберете, той трябва да е съобразен с вашата индивидуалност и личностни предпочитания. Наслаждавайте се и обичайте аромата, който носите, така продуктът ще е най-ефективен и ще ви зарежда единствено с приятни и позитивни емоции.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове