Обзавеждане за голямата ни баня.

А ти хареса ли тази статия?!?

Колкото по-голяма е една баня,толкова повече неща може да включва обзавеждането й.Това по принцип е така.Все пак е хубаво да не претрупваме пространството с излишни дреболии,а да го усвоим максимално по най-удобния начин. Можем да се възползваме от пространството така,че да се радваме на една наистина уютна баня.

Първото нещо,което ще изберем са цветовете.Голямата баня ни дава повече свобода в този случай.Можем да комбинираме два или три цвята,за да постигнем красиви контрасти.Ако искате стените ви да са в бял фаянс, можете да сложите на пода плочки в синьо или тюркоазено зелено,например.Лесно ще намерите и мебели в тези цветове,а и всякакви изделия от дърво ще допаднат в обзавеждането.

Следват санитарните инсталации в обзавеждането на банята.Големите размери позволяват да имаме и душ,и вана,и джакузи дори. Избираме дизайна и формите им така,че да си подхождат и все пак да не заемат изцяло помещението.Може да бъдат в един цвят и едновременно с това да са контрастни на стените.

В обзавеждането на голямата ни баня могат да присъстват шкафове,гардероби,столове и масички. Важно е да ги съобразите цветово с основния тон и да са изработени от подобни материали. Декоративните елементи са другото нещо, на което можете да наблегнете.Голяма ваза или фигура на пода,картина на стената,дори цветя са все добри варианти.Но не прекалявайте като поставяте навсякъде дребни предмети,особено,ако не се ползват никога.

Съобразете и осветлението .Може би ще имате нужда от повече лампи.Можете да поставите множество лунички, които, вградени или не,ще бъдат и част от общия декор. Добрата вентилация ще ви гарантира добрата поддръжка на помещението, а любимият ви ароматизатор ще ви позволи да се наслаждавате истински на времето,което ще прекарвате в банята.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове