Нова директория за статии на тема Туризъм.

А ти хареса ли тази статия?!?

С всеки изминал ден директориите за статии стават все по-известни, ползвани и все повече се развиват.

В началото идеята беше да се създаде ресурс от много статии на най-различни тематики, като се почне от почивки и се стигне до туризъм, но с времето стана ясно, че колкото по-тематичен е един сайт, толкова по-силни са връзките и съответно има по-голям смисъл да се създават директории на определена тематика. Така започнаха да се създават специални директории за туризъм, почивки, техника и какво ли още не, което всъщност е супер, понеже към днешна дата човек може да открие тематични директории от които съвсем безплатно да се сдобива с връзки за своят сайт, като по този начин го промотира и привлича повече таргетирани потребители, които спокойно може да превърне в бъдещи клиенти.

Днес искам да ви представя една нова директория за туризъм, която е на приятел и макар, че е сравнително нова, може да се похвали с завидно количество връзки и сравнително добро количество статии на тема туризъм.

Естествено директорията е безплатна за ползване, а самата регистрация става буквално за секунди.

Накратко изискванията за да публикувате статия в тази директория за туризъм не са нещо по-различно от правилата, които сме свикнали да виждаме по стандартните директории за статии:

 • Публикацията, трябва да е минимум 400 думи;
 • Да е на тема Туризъм, Почивка, SPA или Хотели;
 • Да няма повече от 2 връзки в тематичната публикация;
 • Статията трябва да е написана грамотно и на Български език – авторска или превод, като позовете и първоизточникът.

Смятам, че подобни ресурси ще са от голяма полза както за мен, така и за голяма част от хората, които следят моят блог, а и имам намерение, когато нямам идея за какво да пиша да ви представям по някой друг полезен сайт, като ще гледам да наблегна именно на ревюта на директории за туризъм, техника, почивки, спа или каквато и да е друга тематична директория за статии.

Надявам се това кратко ревю да ви е харесало и естествено, очаквам вашите отзиви под формата на коментари ;)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

11 Коментара

 1. Коли за скрап (Кристиян Кацаров)

  Ревюто е перфектно и аз лично подкрепям развитието на тематичните директории за статии, тъй като при тях човек знае за какво чете, докато при обикновените директории се пише за почти всичко и се използват най-вече за SEO.

 2. Къща за гости (Серануш Шишманян)

  Полезно! Скоро ще пусна някоя статия в директорията. Директориите и въобще сайтовете специализирани за туризъм не са много, дано собственик успее да я развие подобаващо. Успех му пожелавам!

 3. Ами с времето всичко претърпява определен вид мутация. Директориите за статии си мотираха от „Блогпост гостуването“, а сега идва ред и на тематичните директории… да видим след година какво ще последва :)

  Подкрепям идеята за тематични директории, но да си призная границата е малка межеду тях и блогпост гостуването :)

 4. велосипеди (Мариан Димитров)

  Може ли да попитам приемат ли се статии на тематика спортни стоки и велосипеди, не намерих такава?

 5. @Мариан Димитров, ами имайки предвид, че този тип стоки са доста популярни, вероятно някой колега ще пусне скоро, ако вече няма такава, а до тогава защо не пускате в директориите за статии на обща тематика?

 6. директория за статии (Марин Маринов)

  Определено в последно време се навъдиха доста от този тип сайтове, но някой замислял ли се е, че в обикновенните директории за статии информацията която може да намери човек за най-различни неща е полезна.

 7. Поздравления за директорията. Напоследък останаха все по-малко сигурните дирове.

 8. Благодаря за труда. И аз ще се възползвам, само да намеря малко време…

 9. Добавям и един мой списък със сайтове „директории за статии“. Списъка е актуален и PR се поддържа.
  statii.saitbg.com/списък-с-директории-за-статии.html

 10. Сайтът е красив, особеното логото много ми харесва :) , и цялостната визия. Успех на тази директория!

 11. В действителност, тематичните директорий за статии се превръщат в един изключително лесен и ефективен начин за набавяне на връзки и таргетирана аудитория.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове