Директория за статии – inArticle с нов дизайн.

Обложка

Директория за статии – inArticle с нов дизайн.

А ти хареса ли тази статия?!?

След като моята Директория за статии беше наказана от Google, нямаше какво да губя и реших да направя редизайн на сайта, който бях замислил доста отдавна, поради ред причини, но основната естествено е по-добро потребителско преживяване в сайта, което уж да предразположи по-масовото ползване на директорията.

В общи линии откъм функционалност директорията не се е изменила кой знае колко и единствената разлика от преди е, че вече публикуването става през специален Потребителски панел, който е значително улеснен и изчистен, така, че да е възможно най-лесно човек да публикува и да не се бърка от другите разрешени опции в предишният дизайн ( стандартен Wordpress панел ).

Единственото което е по-различно от старите функции – липса на възможност за ползване на HTML тагове, което би трябвало да предотврати обърквания на кодове и нуждата от бъдеща редакция от моя страна.

Новият дизайн е доста по-различен от старият и се надявам да ви хареса повече:

И тук е момента да спомена, че inArticle си върна старите позиции и вече не е наказан. Друга добра новина е, че пуснах директорията за статии и за желаещите да публикуват на английски език. Директорията на Английски език, която се казва Article Directory Europe

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

21 Коментара

 1. Аквичоп.net (Андрей Димитров)

  Доста добре изглежда новият дизайн. Радвам се най-вече, че се оправи с наказанието. Скоро се надявам да пусна някоя смислена аквичоп историйка :-)

 2. Уебнотайз (Ангел Евтимов)

  Хм, английската версия съвсем скоро ще я напъпля :)

 3. Сега е по-красива от преди :)

 4. Дизайнът ми харесва много повече от стария – много е подреден и изчистен.
  Добра идея е според мен да сложиш един бутон +1, както и бутон за споделяне в социални мрежи – така ще имам възможност лесно да повиша ранга на публикацията си.
  В менюто за архива може да се сложи в скоби броят публикации за месеца, а при търсене няма да е излишен облак от етикети с най-честите търсения.

 5. филми (Петър)

  Доста ми харесва, намя какво да се лъжем. Успех при новата Панда.

 6. И на мен ми допада дизайна, а и възможността да публикувам нещо с цел да промотирам свой сайт/продукт. Браво.

 7. Shliokavica (Станимир)

  Дизайна просто кърти…. съгласен съм с мнението на Димитър за добавянето на бутони +1, I like и тем подобни. Доста хора биха се възползвали от тази опция, включително и аз :)

 8. Много интересно, но това е първата директория за статии, която не прилича на стандартните които съм свикнал да виждам. Браво!

 9. Допада ми новата визия! Скоро ще добавя няколко статийки

 10. Онлайн аукцион (Анатолий Симеонов)

  Много добре се е получил дизайна. Поздравления, че ти свалил наказанието.
  Мислил ли си да сложиш брояч за посещенията на статиите? Имам предвид да може да се вижда колко пъти е прочетена дадена статия. Апоред мен тов а е голям плюс в директория за статии и не знам защо повечето хора не го правят.

 11. Благодаря на всички, радвам се, че ви е допаднал дизайна.

  @Анатолий Симеонов,
  мислил съм и не само за брояч, но и за възможност за оценка на всяка една публикация, но причините да не го направя са няколко. Основните обаче са, че това излишно ще натовари сайта и другата е, че реално все още директориите за статии, не са това което са навън. Там хората влизат в тях и за да четат полезна информация, а тук по-скоро тези които четат са попаднали случайно на статията от Google. На мнение съм, че подобен брояч е хубав, но за сайт в който наистина основната маса потребители, чете директорията заради статиите и влиза именно за това. При такова положение наистина е удачно да има подобна система за броя прочитанията и рейтинг, понеже това би помогнало на потребителя да открие кои статии са най-интересни.

  Виж идеята принципно не е лоша, но някак трябва да се дообмислят нещата и по някакъв начин да се развие идеята, така, че масата потребители освен с публикуване на рекламни материали, да им е интересно да четът и останалите статии.

  Надявам се един ден и това да стане, но за момента нямам това време, за да осъществя цялата тази идея. Дори много се замислям дали да не пусна обява, че продавам сайта и при една добра оферта да го продам, понеже наистина и сега едва успявам да отделя време да одобрявам статиите и виждам, че все повече се понижи качеството на самото съдържание.

  В общи линии, за да се развие цялата тази идея, трябва наистина много време за реализиране на някой от функциите, да се следи много стриктно всяка нова публикация и куп други малки на пръв поглед неща, но изискващи маса време.

 12. Онлайн аукцион (Анатолий Симеонов)

  Да Андоне, 100% от страни е лесно да се даде предложение, но изпълнението понякога не е толкова просто. Знам колко време изисква един сайт и че обикновено го нямаме. Другия вариант е с голям бюджет, който… също за съжаление обикновенно нямаме. а ще видиш и като станеш татко, как съвсем няма време :D

 13. за дизайна 8/10 доста леко и бързо се ориентира човек. + също и за разлика от стандарните WP бг артикъл директори.

 14. Добре е станала директорийката, само трябва в скоро време и да се възползваме от подобренията ;)

 15. Интериорни врати (Интериорни врати)

  Харесва ми дизайна и като гледам, пълнят се категориите със статии, смятам да пусна и аз някоя и друга готина статийка.

 16. мелодии (Красимир)

  Интересна директориика, поздрави за дизайна. Успешно развитие

 17. Една от директориите, които винаги ползвам е твоята! Браво за дизайна ( дълго време отсъствах и не бях поглеждал). Пожелавам само успехи!

 18. Дизайна е много добър, харесва ми! Успех в начинанията занапред!

 19. Ще се пробва идните дни изглежда ми свежа.. Само да не ме мързи да напиша 2-3 статии.

 20. Сигурен ли си че се оправила заради новия дизайн? URL-тата същите ли са или са променени? Наказанието се изразавало в спада на посещенията на вътрешни страници или на главната?

  Питам за да си изясна по добре алгоритмите на Гоогле.

 21. директория за статии (Счетоводни услуги)

  Интересно е

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове