Начини да изберем най-подходящият хотел за нас.

А ти хареса ли тази статия?!?

Съществуват много  начини и фактори за да изберем , ако не най-правилният хотел за нашата почивка, то поне правилният хотел.  В синтезиран, лаконичен вариант това са: цена, дестинация, стил на хотела, екстри от които искаме да се възползваме.

Когато цената е основният фактор предопределящ избора ни, най-добрият канал за откриване на правилният хотел са сайтовете за групово пазаруване, където всички хотели разчитат на ниски цени за привличане на клиенти и основният фактор за ибора е цената и не толкова мястото.

Ако разбира се приоритета ни е дестинацията и не толкова цена, най-добрият канал са ни тъсачките Google, Bing, Yahoo, и други където можем да напишем примерно хотели София , или хотели Кападокия или хотели  Благоевград например.

Все пак ако основният фактор, който определя решението ни е не нито цена, нито дестинация, а отношение към клиента, тогава имате два варианта.

Първият е препоръчано от приятели, които са били отсядали в хотела или да потърсите в форуми, където се разисква качеството на обслужване най- вече.

Разбира се най- добрия вариат е когато всичките фактори заедно определят нашето решение.

Това затруднява намирането на подходящ хотел, но е и непременно невъзможно. Затова бъдете активни във форумите и споделяте максимално обективно мненията за хотелите, които сте посещавали.  Това са местата където хората пишат откровено нещата, не говорим разбира се форумите към някой хотел, където най-верояно всичките коментари са си писани от администраторите на хотела и са фълшиви и не обективни. Говорим за отворените форуми където можете да прочетете всякакви мнения и да се уверите от думите на другите за хотела, който сте се спряли или сте избрали благодарение на положителни коментари за даден обект.

Разбира се един друг начин, но не и на последно място по значение е да отидете на място, да поемете риска и да се уверите дали ви харесва със собсвените си очи.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове