Хотелите в Цигов чарк очакват гостите си

Обложка

Хотелите в Цигов чарк очакват гостите си

А ти хареса ли тази статия?!?

За пореден път и този м.Декември ще събере в Цигов чарк хора на различни възрасти, с различни интереси и занимания. Красивият курорт все по-осезаемо се доказва като предпочитана дестинация от българите, наравно със зимните ни курорти.

Защо Цигов чарк? Природата е красива, въздухът е чист, пътищата до там са в сравнително добро състояние, има язовир и редица заведения предлагащи специалитети и напитки на по-ниска цена в сравнение с останалите популярни български зимни курорти.

Не е за пренебрегване и фактът, че има места за отсядане за всеки джоб – напълно оборудвани къщи за гости достатъчно големи за 20-30 човека; луксозни хотели предлагащи и интересни опознавателни турове в месността; китни вили за семейство или две. Нощувките в зависимост от типа на мястото за отсядане, времето и продължителността на посещението, варират приблизително от 7 до 80 лева на нощувка за човек.

В Цигов чарк е почти невъзможно да бъдат намерени свободни места в къщите за гости и вилите за предстоящия Студентски празник. Да, на 8 Декември в Цигов чарк настроението ще е навсякъде и веселието ще залее улиците. По хотелите в месността има свободни места, но главно поради по-високите цени в сравнение с къщите за гости и вилите, и по-неподходящата за студентски купон атмосфера.

Ако все още не сте решили къде ще изпратите старата година и ще посрещнете новата, вероятно в Цигов чарк няма да намерите свободно място. За разлика от 8 Декември когато резервациите са предимно на учащи, от 29 Декември резервациите са направени от хора със семейства желаещи за посрещнат 2015 година в компанията на най-близките хора и приятели.

Какво прави Цигов чарк толкова посещаван? На фона на почти липсващата реклама на места за отсядане (с изключение на Google AdWords), може да се направи извода, че по-голямата част от посетилите курорта остават доволни от престоя си там и препоръчват Цигов чарк на приятели. Ако искате да посетите Цигов чарк, хубав хотел, или по-точно къща за гости където можете да проверите за свободни места е Хотел Кълвачеви – Цигов чарк.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Квартири Елхово (Мирослав)

    Изглежда много приятно и спокойно местенце. С удоволствие бих го посетил.

  2. Квартири Елхово (Цветанова)

    Уникално красиво място, в което съм влюбена. Винаги, когато имам възможност бих го посетила с удоволствие.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове