Козметиката с муцин от охлюви на COSRX успокоява и възстановява кожата

Обложка

Козметиката с муцин от охлюви на COSRX успокоява и възстановява кожата

А ти хареса ли тази статия?!?

COSRX е компания за корейска козметика, която е открита през 2013 година. Създателите на марката са убедени, че козметиката трябва да осигурява на хората много повече от външна красота. От COSRX си поставят за цел със своите продукти да провокират потребителите към повече самочувствие и хармония, за да открият и покажат на околните уникалността, която носят вътре в себе си.

Много са причините да се влюбите в козметиката на COSRX, отбелязват доволни потребители

Експертите на компанията тестват взаимодействието на различни съставки и влиянието им при разрешаване на конкретни проблеми и нужди на всеки тип кожа. Типично за марките корейска козметика, и при COSRX стремежът е да се използват предимно натурални съставки, които действат меко, щадящо и устойчиво, като възвръщат здравето и сиянието на кожата. Заради своите разработки с грижа към потребителите, от COSRX получават повече от 100 престижни награди Global Beauty Awards за годините на своето съществуване.

Продуктите с муцин от охлюви на COSRX са сред най-харесваните от клиентите

Козметичната линия с муцин от охлюви се радва на голяма популярност, тъй като въздейства благотворно на всеки тип кожа. Продуктите не предизвикват излишно омазняване, поради което може да бъдат използвани пълноценно, както от хора със суха, така и от хора с по-мазна кожа. Продуктите изграждат защитен филм, който подпомага задържането на влага в кожата и изпълнява функцията на естествена бариера срещу дразнители и екстремни въздействия на външната среда. Козметичната линия с муцин от охлюви на COSRX се отличава с успокояващите си и регенериращи свойства, които са особено ценни за хора с чувствителна или увредена кожа.

От COSRX подхождат с внимание и грижа при извличането на така ценния муцин от охлюви

Нито един охлюв не е наранен при разработването на линията Advanced Snail, уверяват от корейската козметична компания. С цел извличане на ценния муцин, охлювите се поставят върху мрежеста тъкан в тъмна и тиха стая, където се оставят да се разхождат необезпокоявани. Процедурата отнема около час, след което те се връщат в местообитанията им, разказват от екипа на COSRX, който се занимава с научноизследователска и развойна дейност. Специалистите подчертават, че за да се извлече качествен муцин за козметичните продукти е важно охлювите да не се чувстват притеснени, а трябва да са свежи и доволни.

Козметиката с муцин от охлюви на COSRX е изключително ценна за качествената грижа за кожата

Продуктите с муцин от охлюви на COSRX имат силата да намаляват по естествен път видимите признаци на стареене. Те неутрализират вредното влияние на ултравиолетовите слънчеви лъчи и изграждат екстра защита срещу свободните радикали, благодарение на антиоксидантите, които съдържат. Доверете се на козметиката с муцин от охлюви на COSRX , за да се радвате на здрава и озарена кожа.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове