Комфорт и стил в едно – що е то? Суитчърите – дрехите за нашето всекидневие.

Обложка

Комфорт и стил в едно – що е то? Суитчърите – дрехите за нашето всекидневие.

А ти хареса ли тази статия?!?

За добро или лошо отминаха дните, когато децата трябваше да носят само практични дрехи с много функции в добавка. Разнообразието на детски дрехи е огромно, особено сега. Марките, които се отпиват да се докажат са повече отколкото можем да преброим, а китайските ментета дебнат отвсякъде. Марката която препоръчваме е Майорал – доказала се от над десет години. Но за нея по – късно. Важното е да разберете, че с увеличението на избора понякога вземаме повече дрехи от необходимото, за да посрещнем различните нужди на детето.

Суитчърите сами по себе си са едни от най – любимите дрехи на различни поколения. Това е така защото създават усещането за комфорт само с едно движение – слагане на качулката. Майките много ги харесват, защото когато са навън за повече време и стане по някаква причина по – студено, на детето, те са мобилни и с едно движение осигуряват топлина на своето съкровище.

В нашето време на множество експерти – всеки препоръчва и предлага все по – иновативни решения в тази насока. Дали ще са по – удобни или по –леки, то дрехите на децата са изкуство. Няма значение за какво говорим дали за бебенце или малчуган, може и да е непослушен тийнейджър.

Класическият вариант на суитчъра е създаден за по – студените и хладни дни на годината. Есен/зима е техният сезон. Но в момента се предлагат много добри хибриди. А именно къса фланелка с качулка. Или лека блузка с дълъг ръкав с качулка. Тези хибриди са любимите на майките по света. Те осигуряват на децата нужният стил, комфорт и най – вече родителите са спокойни за изненадите на времето.

Не само, обаче децата ги обожават. Често виждаме майка и дете, облечени симпатично в един и същ аутфит.

Ако се колебаете коя марка или от къде да поръчате наистина качествена дреха – препоръчваме ви оазисбг/ком – официален вносител на детски маркови дрехи Mayoral. Там ще намерите огромно разнообразие от  маркови модели mayoral суитчъри, якета, ризи, рокли и каквото се сетите. Mayoral е испански гигант в производството на качествени детски дрешки. Моделите и дизайна му е разпространен в цял свят, а качеството не може да се сравнява с повечето марки и китайски разновидности.

Моделите, които ще намерите там са различни. С цип, без такъв или класически модел – по – плътна материя. Разнообразите е огромно. А дизайна и модната тенденция, която следвате оставяме на вашият избор. Все пак съобразете се с мнението на вашите дечица. Те ще носят дрехите, не ги карайте да се дразнят и да нямат самочувствие. Може да се заблудите, че някой модел е много сладък, но позволете поне детето да го види. Нека изграждаме самостоятелност у децата ни, още от малки, за да можем да им се наслаждаваме като пораснат. Успеха винаги обича смелите и самостоятелните, а не тези които още майките им ги обличат, нали?

Въпреки, че в интернет изобилстват детските дрехи, суитчъри и анораци, знайте, че са малко тези, които наистина държат на качеството. Доверете се на изпитаното, на Майорал или друга по – известна марка. Може да дадете малко повече пари, но ще си заслужава, защото ще са съобразени с нуждите на детето. С неговата висока активност и анти-алергични материи.

Както знаем, обаче, децата не харесват особено дрехите с копчета и ципове. А, ако сте им купили такива, то сте се сблъскали с проблема да ги оправяте, шиете непрекъснато.

Вземете им анорак или суитчър, който е без такива „екстри”, за да се застраховате от бъдещи изненади. Може да подберете по – класически модели, както бяхме описали по – горе или да заложите на смелите решения на дизайнерите. Избора е само ваш.

Нашият най – важен съвет е този : Каквото и да изберете, изберете го в цвят, които пасва лесно на другите дрехи в гардероба. Изберете по – високата функционалност на дрехите, а не едностранната такава. И последно, направете така, че да се предпазите от петна от храна и напитки. Ако намерите материя или цвят, на който можете да се доверите, то вие сте направили страхотна покупка и избор.

Зарадвайте малките си съкровища с марков избор, с който можете да се гордеете и вие. Избор, който ще отличава детето ви и ще предизвиква въпроси от другите майки.

Благодарим ви за отделеното време! Надяваме се да ви е било интересно! До скоро виждане!

Източник :  http://www.manakifilm.com.mk/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове