Какво качество предлагат Българските фирми за уеб дизайн

Обложка

Какво качество предлагат Българските фирми за уеб дизайн

А ти хареса ли тази статия?!?

Уеб дизайна днес е изключително важен поради причината, че десетки хиляди Български фирми желаят добро представяне в световната мрежа, която в повечето случаи се оказва доходоносна за тях. Да няма спор, че интернет е място, от което може да спечелите клиенти и да повишите производителността на вашия бизнес.

Какво е важно за нашия сайт?

Важни за един уеб сайт фактори са неговата визия, функционалност и достоверност. Ако продавате илюзии то няма да грабнете клиентите, а точно обратното ще ги отдръпнете от вас. За създаването на добър сайт може да използвате известните. Български фирми за уеб дизайн, които предлагат пълно качество при обслужването макар и цената да се нрави на всеки.

Фирмите, които искат изработка на уеб сайтове ще трябва да инвестират в качеството ако разбира се не предпочитат да поверят тази сериозна работа на съседчето, което при всички положения ще изпусне някой ключов момент при презентирането на вашия бизнес.

Можем да твърдим, че в страната съществуват много кадърни уеб майстори и всички те работят активно в фирми за уеб дизайн, които са тема на днешната ни статия. И така ето какво ще бъде предложено от професионалната фирма за уеб дизайн когато я посетите.

Оферти за изработка и поддръжка на сайт :

 • Изработка на сайтове (статични и динамични).
 • Изработка на лого и банер.
 • Оптимизация за вашия уеб сайт.
 • Интернет реклама.
 • Поддръжка на уеб сайтове.

Обобщение

Това само пет от основните дейности на всяка уважаваща себе си фирма за уеб дизайн в България. Заплащайки за сайт вие ще получите завършен продукт като дори може да отделите малка сума за популяризиране и реклама, които ще ви донесат трафик, а защо не и потенциални клиенти заинтересовани от вашата фирма или продукт, който предлагате.

Ако нямате представа как да се справите със задачата по изработка на уеб сайт то тогава потърсете добри уеб дизайнери, които да свършат работата вместо вас. За щастие такива има и ние ви ги предлагаме чрез нашата статия днес.

За щастие такива има и ние ви ги предоставяме, чрез нашата статия днес. Научете повече интересна информация за уеб дизайна и SEO оптимизацията. Заповядайте в блогът на уеб дизайн студио Кипо.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

5 Коментара

 1. Съгласен съм, че без тези пет основни дейности един сайт е за никъде :)

 2. как да изберем зимни гуми (Анатолий Симеонов)

  Съжалявам ако коментарът се публикува двапъти, нещо се бъгна браусерът при мен май.
  Вярно е, че това са 5 основни и взаимно свързани неща, които всяка сериозна фирма в бранша трябва да предлага. За много хора уеб сайтът е само една картинка с 5 реда надпис. Те не осъзнават, че сайтът е съвкупност от много смислени и взаимно свързани по някакви критерии отделни страници. Всяка страница може да има „свой живот“ и да се развива самостоятелно, като част от целя сайт. Малко от хората, които поръчват сайт за бизнеса си са на ясно, че не е достатъчно да хвърлиш сайта си в мрежата, а е необходимо и да го покажеш на хората, за да го посетят.

 3. уеб дизайн (Марио Илиев)

  Проблемът в България е че голяма част от собствениците на фирми не са на ясно точно какво означава качествен уеб сайт. Само да изглежда добре? Да има правилен код (за тях е тема от типа квантова физика)… Да е добре оптимизиран за Google? Реално погледнато, клиента няма гаранация какво ще получи от тези неща освен за визията. Затова трябва старателно да се вглежда в портфолиото на уеб дизайн фирмата или уеб дизайнера. Ако там има сайтове, които им харесват визуално и се намират напред в Google значи имат голям процент гаранция, че ще получат нещо качествено. Обаче реалността е такава, че „съседчето“ е най-удачният им вариант, не само защото е най-великия дизайнер и програмист (предимно негови думи) а и работи 10 пъти по-евтино. И накрая получават един такъв продукт, който за нищо не става освен… да им стои на визитките. Хора… точно за тази цел си имате визитки, да се рекламирате от ръка на ръка. А сайта има други цели! Да ви рекламира пред широката аудитория и да получите възвръщаемост на вложените пари в сайта. Студио Кипо е пример за фирма, която ще ви предложи това, от което имате нужа така както трябва. Е и аз няма да се махна от това число най-малкото, защото всеки има собствен стил и накрая клиента е този, който избира: http://marioiliev.com/
  Поздрави!

 4. кредити (Деси Маркова)

  Все повече фирми за уеб дизайн се появиха. Жалкото е, че много малко от тях могат да направят един приятен за окото уеб дизайн.

 5. кредити (Врати)

  Много фирми предлагат такива услуги, но малко са качествените. Малко хора разбират от работата си.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове