Запознайте се с Неттрио!

Обложка

Запознайте се с Неттрио!

А ти хареса ли тази статия?!?

Искате да сте иновативни, да изглеждате различно и да имате силно присъствие в Интернет? Неттрио ще се погрижи за това и ще развие Вашия бизнес онлайн!

Кои са Неттрио?

Неттрио е модерно студио с иновативни идеи и много работен хъс. Младият и сплотен екип на фирмата развива своята дейност в живописния град Пловдив. Във ведра и енергична обстановка, специалистите на Неттрио работят и се развиват в областта на уеб дизайна и програмирането. Доверявайки се на тях, ще получите качествено изграден уеб сайт, интересна визия и уникално представяне на дейността Ви онлайн. А, за да може бизнесът Ви да бъде популярен и лесно достъпен, Неттрио ще ви предложи SEO услуги. Избутвайки Ви на челни позиции в Google, екипът ще оформи Вашето атрактивно представяне в Интернет, така че хората сами да Ви потърсят. Уникалните идеи и творческа визия са винаги на мода!

Специалистите на Неттрио се стремят да са най-добрите в своята дейност, на това се дължат и неоспоримите успехи на Пловдивската фирма. Екипът чува и разбира нуждите на своите клиенти, затова изготвя проекта, който най-добре приляга на всички изисквания. Дългосрочните бизнес отношения се изграждат на базата на качество и любезно отношение. Затова фирмата поставя точни и ясни цели – да удовлетворява максимално всеки вкус.

Студио Неттрио ще предложи гъвкави решения за Вашия бизнес.

Ето от какви услуги можете да се възползвате:

Специалистите на Неттрио ще изработят за Вас модерен и функционален сайт, с достъпна и лесна за използване платформа. По този начин клиентът може да управлява и променя съдържанието на сайта си винаги, когато пожелае. А тъй като всеки бизнес е уникален, такова трябва да бъде и неговото представяне в Интернет. Дизайнерските идеи на Пловдивската фирма предлагат чистота, функционалност и привлекателен вид, а тази комбинация неминуемо ще бъде в огромна тежест за популяризирането и успеха на сайта.

SEO или така наречената оптимизация за търсачки е необходима, за лесната достъпност и откриваемост на сайта Ви. Неттрио разполага с амбициозни и добре обучени специалисти, които ще се погрижат за Вашата онлайн репутация. Вие можете да се възползвате от фирмения абонаментен план за уеб оптимизация и да помогнете на сайта Ви да заеме стабилни, челни позиции в най-разпространените международни и български  търсачки в интернет.

Вероятно повечето от Вас смятат, че работата на един уеб специалист приключва с изработката на сайта. Често клиентите сами пожелават по-нататъшни промени, свързани с обновяване и освежаване, отговарящо на техните допълнителни нужди. Да не говорим, че често възникват технически грешки, изискващи специализирана помощ. Товае причината Неттрио да предлага и периодична поддръжка към своите услуги.

Полезни връзки:

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

4 Коментара

 1. seo оптимизация от seojedi (Андрей Димитров)

  Много готини хора, изключителни професионалисти :)

 2. Един интересен блог (Анатолий Симеонов)

  Андро, ти познаваш ли ги тези хора? :D
  Иначе по темата, от неюата, които прочетох за екипа на Неттрио в нета, и имайки предвид хората, които споделяха мнение мога да кажа, че студиото е обещаващо. Екипът е от способни хора и имайки предвид резултатите им, който съм срещал мисля, че ще се развият бързо.
  Желая им успех!

 3. @Анатолий, дам познавам ги и сме работили няколко пъти.

  Коректни са и разбрани много, което за мен е важно :)

 4. @Анатолий, да познаваме се :) Също като Андон работя с тях :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове