Какви са предимствата при теглене на бърз кредит online

Обложка

Какви са предимствата при теглене на бърз кредит online

А ти хареса ли тази статия?!?

Това е често задаван въпрос от страна на потребителите, а отговорът е много прост – предимствата са много, като например фактът, че не е необходимо дори да ставате от компютъра си. Всичко се извършва по един невероятно лесен, бърз и приятен начин както за Вас, така и за самата небанкова финансова институция.

В зависимост от пакета услуги, които различните небанкови финансови дружества предлагат, можете сами да установите какви са предимствата им пред банковите финансови институции например. Една от най-често срещаната причина, която подтиква потребителите да се възползват от услугите, които предлагат небанковите кредитиращи дружества, е свързана с трудностите, които те изпитват по отношение на заплащането на месечните си сметки например. Такава опция имат всъщност и потребителите, от която могат да се възползват чрез заявяване за отпускане на бърз кредит online от Ferratum.bg ( формулярът, който трябва да попълни кредитополучателят е много кратък и не отнема много време). Преди всичко обаче кредитополучателят може да провери сметките си, след което да посочи сумата, да изчака няколко минутки, за да може да се обработи информацията. Самата небанкова кредитна институция ще заплати задълженията, които имате, веднага без дори да начислява лихва.

Естествено Вие можете да изтеглите бърз кредит online и за други причини, от които кредитиращото дружество не се интересува.

Условия за получаване на бърз кредит online

Като цяло условията, които небанковите кредитиращи дружества имат не са много, което е друго тяхно предимства, но едно лице, за да може да кандидатства за отпускане на бърз кредит online трябва да има навършени 18 години. Небанковите кредитни институции не изискват доказване на източници на доходи, поръчители и така нататък, което е причина лихвените проценти, които се начисляват да бъдат малко по-високи в сравнение с лихвите, които банките начисляват. Всяко дружество има таван на сумите, които могат да Ви бъдат отпуснати.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

9 Коментара

 1. Спортин Модернов (Мартин Милев)

  А какво стана със закона? Мисля, че вече не може да се тегли

 2. @Мартин Милев,
  с кой закон? Аз не съм чул за закон, който да забранява онлайн кредитите и доколкото знам все още има фирми, които отпускат такива кредити.

  Говореше се за вкарването на закон, който да намали тези фирми, като изиска от тях да отговарят на определени условия, а това не би било проблем за по-големите фирми. Съдейки по това, че Feratum са едни от първите фирми предлагащи онлайн кредит, мисля, че ще са си ушили гащите :)

 3. врати (Пламен)

  Аз не мисля, че има някакво предимство при тези кредити. За мен са чисти капани и бих прибегнал до тях само в краен случей!!!

 4. врати за апартаменти (Марин Иванов)

  Винаги съм си задавал въпроса как хора от малцинствата, не се възползват от тези кредите и ако да как ги връщат после!

 5. Никога не бих изтеглил подобен кредит. Лихвите са просто убииствени!
  на мен също ми е било интересно как хората от малцинствата си изплащат кредитите,защото съм забелязал че 90% от тях са абонати на тези „бързи кредити“

 6. Белчева (Белчева)

  Няма нов закон!
  Приеха се няколко промени в Закона за потребителските кредити. Народното събрание прие промени във връзка с максималния размер на ГПР (Годишен процент на разходите) по кредита, като разпоредбата гласи, че – „Годишният процент на разходите не може да бъде по-висок от пет пъти размера на законната лихва по просрочени задължения в левове и във валута, определена с постановление на Министерския съвет на Република България.“
  Коли ГПР е по-висок от този размер – „Клаузи в договор, надвишаващи определените по ал. 4, се считат за нищожни.“

 7. Онлайн заеми са страхотни, но винаги трябва да сравнявате различни оферти!

 8. Предпочитам реални банкови заеми. Намирам, че те предлагат по-добри лихвени проценти.

 9. Кредирект (Кредирект)

  Предимствата са, че не са чака дълго, както в банките и можеш да вземеш заем и с лоша кредитна история, а това в банка няма как да се случи.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове