Избор на спално бельо: на какво трябва да обърнете внимание

Обложка

Избор на спално бельо: на какво трябва да обърнете внимание

А ти хареса ли тази статия?!?

При избора на спално бельо е по -добре да се даде предимство на естествени, а не синтетични тъкани. Други характеристики също са важни, като качеството на шиенето, финала и наличието на миризма.

Размерът

Изборът на този параметър зависи от сходните данни за матрака, одеялото, възглавницата:

чаршафът трябва да е с 80 см по -широк от матрака;

Покривалото за завивки и калъфките за възглавници може да имат малко поле, за да предотвратят свиването на завивката и възглавниците по време на употреба.

Спално бельо, дори от скъп и добър материал, може да бъде некачествено поради неправилно шиене. Ето защо, когато избирате продукт, трябва да обърнете специално внимание на шевовете – основният показател за качество. Трябва само да си купите нещо с гладки и спретнати шевове. Извити линии и стърчащи нишки могат да показват не само лошо качество, но и занаятчийско производство, което е изпълнено с проблеми.

Освен това трябва да обърнете внимание на здравината на материала. Колкото по -висок е този параметър, толкова по -добре (плътността се счита за висококачествена поне 60 g / m 2 ). Тази информация обикновено е посочена на етикета, но за да се уверите, че информацията е вярна, е по -добре да докоснете, преди да купите.

Висококачествен продукт е ушит от едно парче плат. Това важи както за чаршафа, така и за завивката. По -добре е да откажете спално бельо, което е ушито от парчета, има шевове по средата, защото има голяма вероятност те да се разпръснат по време на употреба.

Новото висококачествено спално бельо, независимо от използваната материя, не трябва да има чужди миризми. На първо място, това се отнася до миризмата на химия или влага.

Има и някои изисквания за проектиране и довършване на спално бельо. На първо място, това се отнася за цветовете. Не бива да е наперен, защото спалното бельо трябва да насърчава добрия сън, а не да вълнува или дразни.

Трябва да бъдете внимателни, когато избирате продукт с бродерия. Препоръчително е да прекарате гърба на четката по шаблона, преди да закупите. При висококачественото спално бельо бродерията няма да остави драскотини или залепване. В противен случай е по -добре да откажете покупката.

Източник: https://7sekundi.com/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове