Здравият сън не е химера

Обложка

Здравият сън не е химера

А ти хареса ли тази статия?!?

Ако сте се чудили как да подобрите качеството на съня си, то ето няколко варианта. След натоварен ден едно от най-отпускащите неща е да вземете гореща вана и да се облечете в памучно или ленено спално бельо. Не пренебрегвайте материята от която е изработено вашето спално бельо онлайн. Следете етикетите. Спални комплекти се продават навсякъде, но само тези от памук и лен, както и перкал могат да ви гарантират, че тялото ви ще се чувства добре по време на сън. Добре е от такава материя да бъдат и кувертюри, чаршафи и завивки. Детско спално бельо от памук ще подобри качеството на сън на вашето дете. За най-малките ленено или памучно бебешко спално бельо е за предпочитане. Те имат нужда от здрави бебешки спални комплекти, но те трябва да носят и комфорт на кожата и тялото им.

Важно за качественият сън освен по-свободните и леки памучни дрехи и спални комплекти бельо, е и в какво състояние се намира вашата спалня. Добре е да я освободите от техниката. Компютри, радия и телевизори не са желателни в близост до леглото ви. В същото време е добре да снабдите спалнята си с кувертюри за спалня в топли цветове. Лилавото също е цвят, който предразполага за сън. Добре е спалнята ви да бъде използвана само за секс и спане. Всяко друго действие може да навреди. Тоест не е добре да използвате спалнята си за работа, за фитнес помещение, кухня. Освен това с вашата спалня трябва да бъде топла, но не прекалено, тиха и тъмна. За тази цел сложете завеси и дори щори.

Матракът е много важен. Затова е добре да закупите удобен за вас и вашата половинка матрак. Може да е необходимо време да се приспособите към него. Добре е матракът да е достатъчно голям и за двама ви. С течение на времето хората променят своите нужди за сън и начина на спане. Важно е да имате достатъчно свободно пространство за да се наспивате качествено.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове