Искате ли да намерите качествен парфюм на ниска цена?

Обложка

Искате ли да намерите качествен парфюм на ниска цена?

А ти хареса ли тази статия?!?

Естествено всеки иска това, да си намери сайт с евтини парфюми които и да са на добра цена, но уви това е доста по-трудно от колкото изглежда! И не защото няма достатъчно онлайн магазини предлагащи евтини парфюми, а защото повечето предлагат много нискокачествени аналози!

Днес ще Ви представим класацията топ 10 от най-качествените евтини парфюми, но това малко по-долу в статията а сега нека да се съсредоточим върху няколко други въпроса, а именно:

Кой парфюм наричаме качествен?

В професионален аспект забелязах, че качествен парфюм за отделният човек явно е различно нещо. Едни виждат като качествени парфюми тези от тях с по голяма трайност и които им допадат на вкус, други имат изисквания към материалите от които се произвежда и може би за всеки един човек има някаква разлика която само той си представя.

В действителност качествен парфюм можем да наречем парфюм произведен чрез правилните методи за извличане на аромата, с подбрани и сортирани нотки така, че да се допълват и да излъчат определено настроение, които не са прекалено натрапчиви и не са прекалено леки дотолкова че да изветряват след 20-30 минути след като сте се напръскали. В общи линии качественият аромат трябва да е много балансиран и за него не можем да съдим само по един параметър и особено той да е трайността, защото трайността на парфюма зависи много и от вас самите, от начина по който го нанасяте и по това дали спазвате правилната дозиворка!

Има ли качествени и евтини в същото време парфюми?

Има но се откриват трудно и вероятността да направите грешка е много голям, първо защото пазарът е наситен с не достатъчно добри продукти продавани за първокачествени, и второ защото наистина качествените стоки се продават на цени много по-високи от реалната .
За отправна точка можете да погледнете тази страница за евтини парфюми.

Класацията топ 10 най-качествени и евтини парфюми.

  1. Chanel №5 - добре познат и качествен парфюм който се намира на ниски цени на нашият пазар при едно добро качество
  2. Paco Rabanne 1 Million за мъжете – чудесен, наситен, малко по-наситен от нужното според мен, но все пак доста стилен парфюм
  3. Thierry Mugler Alien за цени - парфюмът е изключително специфичен и наситен, перфектно съотношение между трайност и интензивност подходящ за малко по прохладно време.
  4. Carolina Herrera 212 за мъже - попадали сме на наистина добри екземпляри за под 30лв.
  5. Carolina Herrera 212 VIP за жени – освен, че парфюмът е доста актуален е и много добре изпипан от към дизайн и качество на аромата.
  6. Bvlgari Aqua Pour Homme – чудесен за лятото много стилен и в същото време се намира на добра цена.
  7. Bvlgari Omnia Crystalline за жени – не много тежък аромат, но изключително приятен и модерен
  8. Dior J’adore в първият си вариянт – стилен, класически и умерено траен
  9. Jean Paul Gaultier Classique във варианта си за мъже и жени
  10. Gucci Guilty за дамите - е парфюм с много богата композиция която е нежна и стилна

Всички парфюми в класацията са тествани в евтините си варианти от много потребители и имат само добри отзиви, ако ви трябват за подарък или пък ако искате нещо ново да се пръскате за не много пари можете да си направите един чудесен опит.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове