Идеи за избор на дамски часовник

Обложка

Идеи за избор на дамски часовник

А ти хареса ли тази статия?!?

Избирането на подходящ дамски часовник не винаги е лесно, защото на пазара има повече от огромно разнообразие от стилове.

Можете да намерите часовници за всеки вкус, мода и дори за всяко събитие. Три стила дамски часовници са особено предпочитани от нежния пол, затова ще ги разгледаме тук:

Часовници-гривни

Тези часовници са подходящи не само за ежедневно ползване, но и за специални поводи и със своя естетичен дизайн представляват практичен заместител на скъпо бижу.

Възможно е да имат златно или сребърно покритие, както и инкрустирани скъпоценни камъни и златни орнаменти. Разбира се, такива часовници са дизайнерски и струват скъпо, но вие бихте могли да изберете и по-евтин вариант. Докато някои опасват ръката като маншет, други са с регулируеми връзки или верижки, но всички те могат да се нарекат произведение на изкуството.

Спортни дамски часовници

За разлика от елегантните и изящни малки часовници-гривни, тези часовници, използвани предимно за колоездене, бягане и плуване се отличават с големите си размери, тъй като предлагат голям брой екстри. Освен че са водонепромокаеми, те съдържат и дигитален дисплей с таймери, брояч на калории, монитор на сърдечния ритъм, календар и други. Обикновено са пластмасови, силиконови или гумени с преобладаващи ярки цветове.

Дамски часовници с кожени каишки

Това са класически вид часовници, които нямат давност. Изключително подхождат на работна обстановка, затова са предпочитани от бизнес дамите. Освен това подхождат на всякакъв стил дрехи и са избирани от жени на различни възрасти.

Часовниците с кожени каиши са практични и удобни, а някои от тях са и водоустойчиви. При това имате възможност след време да смените само каишката и часовникът ви ще придобие изцяло нов вид. Обикновено дамите с по-широки китки избират по-големи по размер циферблати.

Тези триразновидности на дамски часовници са само малка част от изключителното разнообразие като стилове, които можете да намерите на пазара. От вкуса, стила на обличане, начина ви на живот и бюджета ви зависи на какъв точно вид часовник ще се спрете.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове