Хотели или къщи за гости е по-добрият избор.

А ти хареса ли тази статия?!?

Всички можем да кажем, че е въпрос на личен избор и темата може да свърши до тук. Колко от вас обаче са отсядали в къщи за гости и колко хотели и на каква база сравняваме нещата?

В България все повече и трайно се наблюдава тенденцията хората да предпочитат къщите за гости пред големите хотели.

Едно от причините е, че къщите за гости предлагат неща, които и най-хубавият,  лъскав пет звезден хотел не може да предложи, а това е мястото, където да позволи всичките приятели се съберат на едно място и максимално близко да се пресъдате домашният уют.

Често обаче големите хотели могат да си позволят да дадат по-добри цени на пакети. Причината за това е, че могат си го позволят и като общи разходи, така и в нелоялно подбиване на цените .

Такива хотели най-често се срещат в големите курорти, когато е минал силният сезон, като хотели във Велинград, Банско, Панпорово, Боровец и др.

Разбира се колко и да харесваме домашният уют, лукса и екстрите които големият хотел може да прддложи, трудно би го предложила една къща за гости, а именно басейни, сауни, спорна-фитнес зала, конферентна зала, ресторат, бар и прочие и прочие. За това се връщаме все пак на първото изречение и избора е въпрос на личен избор и вкус.

Хотели има хиляди в страната и не по малко  къщи за гости, така че избор имате огромен  избор.

Все пак най-важното ни е да се чувстваме добре, комфортно, да ни харесва мястото, така, че какъв то и да ни бъде избора важно е само едно, да се чувстваме добре.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

  1. Моето мнение и опита който имам е, че младите предимно предпочитате къщи за гости. Това е защото там могат да правят каквото си искат без никои да ги гледа, излиза по-евтино, могат сами да си приготвят яденето и трапезата. В хотелите са вече по-улегналите, тези които са с възможности за една по скъпа почивка, тези които искат да си починат без да барат нищо. Но в крайна сметка няма значение къде си. Важно е компанията да е добра и да се забавлявате.

  2. И аз съм съгласна, че зависи от това каква е компанията, но също зависи дали ще бъдете в собствената си стана или не. Примерно ако се ходи в друга държава, хотела предлагам повече удобства, храна, забавление… Например ако сте с деца, естествено че на тях няма да им се ходи на дискотека или на бар. А какво се прави в този случай? Оставяте децата при аниматорите и няма проблеми всички ще са доволни, иначе в къща за гости големи и малки да се съберат, някой трябва да се жертва да наглежда малките :)

  3. Според мен всичко се свежда до лично предочитание. Ако търсим почивка на морето, то правилния избор би бил хотел. Но ако пък сме луди фенове на планината, то къщите за гости, тип вила са правилно решение. Обикновено в тези къщи за гости има всичко необходимо – достатъчно стаи, барбекю, паркинг, интернет, удобства, паркинг и зашеметяваща природа за разходка и игри.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове