Хотели или къщи за гости е по-добрият избор.

А ти хареса ли тази статия?!?

Всички можем да кажем, че е въпрос на личен избор и темата може да свърши до тук. Колко от вас обаче са отсядали в къщи за гости и колко хотели и на каква база сравняваме нещата?

В България все повече и трайно се наблюдава тенденцията хората да предпочитат къщите за гости пред големите хотели.

Едно от причините е, че къщите за гости предлагат неща, които и най-хубавият,  лъскав пет звезден хотел не може да предложи, а това е мястото, където да позволи всичките приятели се съберат на едно място и максимално близко да се пресъдате домашният уют.

Често обаче големите хотели могат да си позволят да дадат по-добри цени на пакети. Причината за това е, че могат си го позволят и като общи разходи, така и в нелоялно подбиване на цените .

Такива хотели най-често се срещат в големите курорти, когато е минал силният сезон, като хотели във Велинград, Банско, Панпорово, Боровец и др.

Разбира се колко и да харесваме домашният уют, лукса и екстрите които големият хотел може да прддложи, трудно би го предложила една къща за гости, а именно басейни, сауни, спорна-фитнес зала, конферентна зала, ресторат, бар и прочие и прочие. За това се връщаме все пак на първото изречение и избора е въпрос на личен избор и вкус.

Хотели има хиляди в страната и не по малко  къщи за гости, така че избор имате огромен  избор.

Все пак най-важното ни е да се чувстваме добре, комфортно, да ни харесва мястото, така, че какъв то и да ни бъде избора важно е само едно, да се чувстваме добре.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Моето мнение и опита който имам е, че младите предимно предпочитате къщи за гости. Това е защото там могат да правят каквото си искат без никои да ги гледа, излиза по-евтино, могат сами да си приготвят яденето и трапезата. В хотелите са вече по-улегналите, тези които са с възможности за една по скъпа почивка, тези които искат да си починат без да барат нищо. Но в крайна сметка няма значение къде си. Важно е компанията да е добра и да се забавлявате.

  2. И аз съм съгласна, че зависи от това каква е компанията, но също зависи дали ще бъдете в собствената си стана или не. Примерно ако се ходи в друга държава, хотела предлагам повече удобства, храна, забавление… Например ако сте с деца, естествено че на тях няма да им се ходи на дискотека или на бар. А какво се прави в този случай? Оставяте децата при аниматорите и няма проблеми всички ще са доволни, иначе в къща за гости големи и малки да се съберат, някой трябва да се жертва да наглежда малките :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове