Григор Димитров – една критична статия за него.

Обложка

Григор Димитров – една критична статия за него.

А ти хареса ли тази статия?!?

Григор Димитров – Гришо може би е добре да погледне звездата на Сърбия – Джокович и да се научи не само на тенис, но и на маниери, защото определено му липсват!

Не знаем дали сте чули, пък и защо да чуете, най – добрият ни мъжки тенисист отпадна още в първата си среща на летните олимпийски игри в РИО. Григор е много, много слаб тези години, единственото, което може би върви добре е заигравките с различни актриси и певици, който само причиняват гаргара на феновете. Все пак той трябва да играе тенис, затова има фенове, затова го гледаме и затова до някъде съществува, все пак какво е един тенисист без фенове? Без феновете няма спонсори, без спонсори няма пари, без пари, ще си търси нова работа.

Явно неговата нова половинка „звездата” Никол е заразила нашият Григор със златна треска, тя буквално се скара на децата, които искаха да се снимат с него и да му вземат автограф… Въпреки това той не обърна внимание на малчуганите, които наистина се почувстваха кофти от неговото отношение и със сигурност повече няма да му искат автографи.

Ако вие имате надежди на някой атлет в РИО можете да заложите на него в Бетфеър – най – големият букмейкър, предлагащ страхотни бонуси, само с една единствена регистрация. Вижте линка и се регистрирайте на сайта, там ще получите бонус, който ще ви даде възможност да залагате повече с по – малко и да намалите риска от загуба. Какво по хубаво от това? Betfair България ще се погрижи за това.

Да продължим с поведението на нашият бай Ганьо по кортовете, вие как мислите, кога човек показва истинската си същност, когато е на земята, когато се чувства смазан, ако беше Джокович, щеше да се усмихне и да даде внимание на децата, все пак те са там заради него.

Всички българи сме тъжни от отпадането му, много надежди имаше в него, да прекъсне тези дупка, тази лоша серия, но явно и на Григор вече не му пука за това. Тъжното, в случая, е че той е много талантлив, но това не е достатъчно, трябва да си упорит, трябва да имаш шампионско мислене, кой ще иска шампион който само мисли какъв пост във социалните мрежи да публикува и с коя звезда да излезе на среща?

Гришо определено го тресе звездната треска, неговият фокус е изместен от това да играе добре и да печели в това да се прави на мъж в фейсбук и другите социални канали. Той се самозалъгва, че това е истинската цел, но греши, това е само принадък, това е само добавка. Не може кариерата ти да се върти около фенове във фейсбук. Трябва да печелиш мачове и да се катерш.

Да погледнем Джокович, той също отпадна от РИО, но буквално избухна в сълзи, постави изморената си ръка на сърцето, близо до флага на собствената си малка държава и погледна феновете на трибуните, това трябваше да направи и Григор.

Този гигант в световният тенис, човек който е побеждавал други гиганти, като например Надал и Федерер се разплака и се прибра със срам в съблекалните, а наш Григор сигурно вече е на плажа с Никол и си прави поредното скапано селфи. Защото, както се казва, един човек там където е неговото сърце и любов, там е и неговата болка, него го боли че е загубил, а Григор не го интересува нищо и никой.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове