Кой ще застане на върха на ХДС след Меркел – Залози се приемат онлайн

Обложка

Кой ще застане на върха на ХДС след Меркел – Залози се приемат онлайн

А ти хареса ли тази статия?!?

Политиката винаги е била интересна и предизвикателна за всеки социолог. Обикновено сме свикнали да виждаме как именно статистиката започва да работи. Предсказването на настроенията на едно общество е изкуство, което в последно време може да бъде по-ценно и от злато. Благодарение на всички последни събития и промяната на политическата картина, все повече експерти започват сериозен анализ и търсят отговор на предстоящите обществени решения, които определено ще променят живота в бъдеще.

Един поглед към икономическия европейски гигант Германия ще подскаже, че тази година, освен редицата катаклизми, които настъпиха в икономическата и политическата среда, жителите на страната започнаха да изразяват напрежение и разнообразни настроения към управляващите, включително и към Ангела Меркел.

Лидерът на Християндемократичната партия много скоро ще предаде поста си на следващия потенциален лидер, след като по правило демокрацията изисква именно ротацията на различен пример. Дългоочакваният вот трябваше да се случи през април, но както мнозина най-вероятно забелязаха, изборите в някои страни бяха отменени, предложенията за насрочването на онлай такива или за гласуване също не беше прието, следователно всички политически маневри и вотове бяха замразени, поне за неопределено време.

Именно този срок обаче спечели вниманието на букмейкърите и добре познатите дългосрочни залози. Букмейкърите отдавна са отворени за най-различни предложения и следят всички събития, които биха могли да предизвикат интерес. Точно по тази причина анализаторите от Silentbet забелязват сериозен интерес върху дългосрочните залози и възможностите им за поставяне. Те са забелязали, че този избор в момента е един от най-бързо генериращите интерес в Европа, имайки предвид, че за тази политическа позиция ще се борят няколко души.

Интересен факт е, че все още не можем да бъдем сигурни кога точно ще протече този избор и гласуване, но точно по тази причина букмейкърите залагат на дългосрочните залози, които позволяват да бъде поставен залог, при това с доста по-изкушаващи коефициенти. Политиката отдавна предлага интересни възможности на играчите и хората, които имат интерес към нея, а реномираните букмейкъри не само предлагат възможност за печалба от залози, но и следят много професионално всички горещи събития от тази сцена.

Не трябва да забравяме, че изборът на тази партия ще доведе не само до промени в локалната политика на Германия, но ще рефлектира и върху глобалната, имайки предвид, че настроенията в страната са изострени и обществото в момента се намира в двете крайности. При всички положения, този избор ще бъде от особено значение не само за бъдещето на въпросната партия, но и за всеки немски гражданин. Не трябва да забравяме, че предстои и още един интересен избор на Германия – този за канцлер.

По всичко личи, че кариерата на Меркел е към своя край, а и на 65-годишна възраст е повече от рисково страната да заложи именно на нея. До този момент основен лидер за позицията остава Норберт Рьотген, който преди близо 10 години заемаше поста на министър на околната среда, именно в правителството на Меркел. Рьотген е фокусирал силите си върху източната част на Германия, където конкурентни парти като „Алтернатива за Германия“ започват да печелят много почитатели. Друг кандидат за позицията е Армин Лашет, който може да се похвали като поддръжник на Меркел и най-вероятно ще продължи да следва стъпките ѝ, както и наследството оставено от партията. Г-н Мерц също не трябва да се подценява, особено след като осъзнава, че Източна Германия винаги е пазила по-консервативна линия и не гледа с добро око на либералните своеволия, които започнаха до някаква степен да тежат на обществото.

И тримата кандидати присъстват в списъка и за бъдещ канцлер, но по-важното е, че в момента ХДС има за цел да поеме правилната посока и да вдъхне толкова необходимото доверие на своите избиратели. Впрочем именно от тази партия ще излезе и конкурентът за канцлер на Германия. По-важното е, че и тримата кандидати ще запазят добре познатия мотив – да подсилят външните граници на страната, да подобрят отношенията си с Франция и също така да продължат доброто партньорство с НАТО. Изборът ще бъде направен през декември тази година, а до тогава политическата картина със сигурност ще се промени многократно.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове