Спортните залози – модата на 21 век. [Бонус стратегия за залагане]

Обложка

Спортните залози – модата на 21 век. [Бонус стратегия за залагане]

А ти хареса ли тази статия?!?

Вероятно няма човек на планетата, който да не е опитвал поне веднъж да си изпробва късмета в някоя хазартна игра, било то просто тото фиш, билетче за търкане или да направи залог в някой от многобройните сайтове за спортни залози. Именно тази природа на човека е една от причините напоследък да изникват толкова много сайтове за залози и цялото това нещо да се превърне в един вид „Спорт“ и докато преди време за да заложиш на любимият си отбор, например, беше необходимо да ходиш до кварталният пункт в който да пуснеш своя залог, то днес гъвкавостта която ни предлага Интернет, позволява да си спестите разходките и да направите своя залог директно от вкъщи. Нещо повече! Сайтовете за спортни залози, вече са толкова много, че измислят какви ли не трикове, за да мотивират „играча“ да дойде при тях под формата на различни бонуси, залагани я последната минута и т.н.

Всичко това е страхотно, но ако сте новак като мен, вероятно ще останете с убеждението, че няма как да не спечелите. Уви това не е съвсем така и всъщност бих желал да ви дам няколко насоки, как да не се разочаровате и ако дори да спечелите поне едно питие, след края на залога. Ето всъщност и основните правила, които аз се опитвам да спазвам и с помощта на които не съм стигнал „дъното“, образно казано. :)

 • Независимо дали говорим за залози или нещо друго в което желаете да имате успех, има едно основно златно правило – информирайте се. Следете спортните новини, проучете отборите за и срещу които залагате и естествено поинтересувайте се за вече минали мачове;
 • Второ златно правило при всякакъв тип хазарт – Залагайте, само толкова колкото сте склонни да загубите. (Вероятно вече сте го чували някъде :D );
 • След като сте имали прекалено голяма неуспешна серия (поредица от изгубени залози), направете си една кратка пауза и пробвайте да залагате „на сухо“, докато не влезете пак в „правият път“;
 • Изградете си собствена стратегия за залагане или използвайте една от многото (може да ползвате и тази, която ще ви напиша по-долу) в Интернет и си правете изводи от нея. Дали е достатъчно добра и дали удовлетворява очакванията ви;
 • При възможност, възползвайте се от бонусите, които ви дава вашият букмейкър. Защо да не играте с парите на букмейкъра си и дори да сте напред? Обикновено тези бонуси са доста примамливи и макар да имат за цел да ви зарибят, доста често опитните играчи, успяват да ги завъртят и дори да са напред значително, само с парите от бонуса.

Гореспоменатите правила няма да ви спасят от нежелани загуби, но пък ще ги сведат до минимум, ако ги спазвате стриктно.

Каква е моята стратегия за залагане?

Първо да спомена, че аз залагам основно заради „крастата“, а не толкова с очакване, че ще стана милионер от спортни залози (има и забогатели от залози, но процента им е достатъчно нисък, за да ме свали на земята), затова и да речем си слагам лимит от 50 лв. Това естествено е сумата, която съм предвидил за поне няколко залога.

След това ползвам следната схема:

Залагам 2 лв. на мач. Ако спечеля, залагам отново 2 лв.

В случай, че загубя, удвоявам залога и следващият мач залагам 4 лв. В случай, че загубя отново, залагам 8 лв. на следващият мач и така докато изляза от лошата серия или не загубя всичко. Идеята е, че в край на сметка, когато изляза от лошата серия на загубени залози в край на сметка ще съм си избил загубите и дори ще съм малко на печалба. За да сработи обаче схемата, важно е да знаете, че трябва да залагате винаги на мачове с коефициент над 2.

Както сами виждате, стратегията изглежда почти перфектна, но имайте предвид, че както в живота, така и в хазарта, никога няма нещо перфектно и безгрешно, така, че бъдете готови и да загубите парите си. Именно по тази причина е важно да следвате първите правила по-горе и най-вече правилото – „Да не залагате повече отколкото можете да си позволите да загубите“.

Надявам се статията ми да ви е била интересна и полезна и бих се радвал на критики и забележки, а още повече на коментари на хора, които ползват същата схема или подобна.

И за финал, пак ще ви кажа, че това е стратегията, която аз ползвам, но тя не ви гарантира успех на 100%. Ползвайте я, ако ви допада, но преди всичко залагайте разумно и в граници.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

 1. Спортен Блог (Георги Иванов Иванов)

  Супер статия с много спортни факти.

  Благодаря.

 2. Бургас Футбол (Георги)

  Добра информация, благодарим!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове