До края на света

Обложка

До края на света

А ти хареса ли тази статия?!?

Есенно-зимните колекции от чанти, дрехи и обувки за 2014-15 г. ни пренасят във вълшебни градини с езера, в които се оглеждат растеният, дървета, храсти, цветя и небе и хоризонт… в светлосини нюанси, сиво-синьо и розовото на залязващото слънце. В този свят царуватфлорални текстури в зелената гама и колоритни нюанси на екзотични цветя, комбинирани с изчистена геометрия и мини елементи. Ефектът на тропическото цвете е пресъздаден многократно чрез инкрустрирания върху кожата, миниджобове във флорална форма, игра с материалите, плисе и накъдряне.

Визията за студените месеци инспирира с меки, гъвкави чанти от хай тек материали със запечатани термично шевове.

Панделки, драперии, волани, дантела и шифон, добавете и малко коприна за чувственост и после малко кожа – за готическа живопис. Въздушни материи, богати текстури, десени като шевици, номадски мотиви, ажурни детайли, природни десени, абстрактни картини от далечни земи и ресни в движение ни помагат да се слеем с дивото. Голямото модно приключение е дръзката еклектична палитра от пискюли, ресни, дантела, етно шевици и кожа. От номадската култура се инспирираме за десените и бродериите, а от бохо тренда – дългите поли и дантелата. Това без което не можем разбира се, са етно накитите, които носят свободния дух и артистичния стил.

Животът е като да минем по зебра. И зебрата е кон, но на райета или поне така смятат Diane von Furstenberg, Moncler Gamme Rouge и Rachel Zoe през настоящата година, защото по китайския календар се намираме в годината на коня. За да бъде различна Ashlish комбинира черно съчетава черно-белите шарки с леопардови. Simonetta Ravizza пък придава цвят на минималистичните райета в жълто-кафяво. Каре, райе, точки, триъгълници, ромбове са must-have този есен. Включете неонов акцент за да бъдете неотразими. Всичко е позволено, ако ви забавлява и ви изпълва с живот. Дизайнерите на дрехи, чанти и обувки също се влияят от този тренд и се опитват да се уединяват с природата.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове