10-те най-изящни маркови парфюми за дами

Обложка

10-те най-изящни маркови парфюми за дами

А ти хареса ли тази статия?!?

Да подберем този списък ни отне повече от 10 часа труд, докато успеем да намерим най-подходящите маркови парфюми за дами които да изредим в този списък.

Но преди да ви покажем списъка ще разгледаме причините и факторите които сме вземали предвид когато подбирахме тези парфюми!

Фактори по които избрахме марковите парфюми

Всички дамски аромати които ще видите в тази статия са на точното място и терминът „най-изящни“ ги описва изключително точно, но какво ще рече изящен когато говорим за един парфюм?

Под изящен парфюм ще разбираме парфюм, изработен в изключителен и прецизен детайл както по отношение на аромата така и по отношение на визията му. Ако едно от двете не е достатъчно изящно просто парфюма няма да намери мястото си в нашата класация на „10-те най-изящни маркови парфюми за дами„.

Друг важен фактор е мнението на потребителите за парфюма, ние както вече споделихме и се надявам да не звучи като оплакване защото статията стана много добра, защото мнението за самото ухание на клиентите е най-важната статистика която сме ползвали.

Последният фактор е нашето професионално мнение и преценка, като по голяма тежест при изборът имаха първите два фактора. Но стига сме разтягали локуми дойде и ред на:

10-те най-изящни дамски маркови парфюми

1. Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle е първото ухание имащо изключително голямо влияние върху потребителите, много от тях споделиха, че биха го ползвали;
2. Bvlgari Omnia Coral е част от най-ароматната линия маркови ухания лансирани от Булгари през последните 7 години, според ползващите го парфюмът си заслужава всеки лев
3. Valentino Rock’n Rose Couture – парфюм класика в жанра, но освен това и един от най-изчистените и искрящи композиции на които съм попадала
4. Chanel Coco Mademoiselle може да бъде описан само като едно изключително дамско бижу, нямащо нито един недостатък
5. Cacharel Amor Amor е дамски парфюм който може да събуди не само интерес към себе си но и привързаност, защото е едно наистина великолепно ухание.
6. Chloe EDP е стилен и изключително изящен дамски парфюм подходящ за всякакви официални поводи
7. Carolina Herrera CH е парфюм който има с какво да ви впечатли, той е изключителен по свой собствен и неповторим начин.
8. Nina Ricci Premier Jour е стилният класически аромат запленил вече няколко поколения дами със своята неповторима композиция.
9. Roberto Cavalli Serpentine – е парфюм достоен за всеки един гардероб на всяка една дама, определено трябва да го опитате ако сте пропуснали
10. Black Orchid Voile de Fleur от Tom Ford е уникален бутиков аромат изпипан в най-малкият детайл.

Можете да видите още интересни маркови парфюми и в каталога нa bg-aromati.info!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. http://www.parfimo.bg/ (Филип Филипов)

    Списъкът е доста добър като заглавия, но бих искал да добавя още един доказан дамски парфюм, който отговаря на двете изисквания съвсем спокойно- Парфюмна вода Paco Rabanne Lady Million. Жените го обожават!

  2. Roberto Cavalli Serpentine определено ми е от любимите. Ще пробвам и някои от остаалите и ще споделя мнение :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове