Новините от Boxer.com.mk – с прав, само напред!

Обложка

Новините от Boxer.com.mk – с прав, само напред!

А ти хареса ли тази статия?!?

Boxer.com.mk  е най – новият сайт за публикации и статии, като концепцията е всеки да сподели своето мнение в статия и изложи своята гледна точка. Вярваме, че Boxer – новини ще намери своето място в интернет, като място за мнения и гледни точки.

Каква е идеята?

Идеята е проста, в спорът се ражда истината, а за да има спор, трябва да има гледни точки, така се ражда идеята за този иновативен начин, хората да се изявят, като редактори, да напишат собствена статия за живота, за семейството, да споделят съвет, да се уведомят за проблеми и т.н. Важно е да се знае, че въпреки пълната свобода, http://www.boxer.com.mk/ – новини си запазва правото да откаже да публикува статия само ако попада под ударите на общите условия. Статиите не трябва да са : с нецензурно съдържание, неприличен език, да са за личности, които не са дали изрично съгласие да се упоменават имената им или краден материал.

Как да напиша статия за boxer.com.mk ?

Статийката може да е от 400 до 1000 думи, като е препоръчително да съдържа : снимков материал, тип галерия или видео, да има ясно очертани параграфи и подзаглавия. Оформянето е важен елемент за броя преглеждания от читателите.

Наградите.

Всеки месец ще се излъчва победител от играта на boxer.com.mk, той ще се избира въз основа на прегледите на една статия. Наградата ще е парична и в момента се уточнява нейният размер. Идеята е да се увеличава наградата с времето, а хората искащи да са редактори да нараства, надяваме се читателите също да нарастват.

От къде да започнем ?

Просто е, отворете word и започнете да пишете и съчинявате вашето виждане за света или за проблем. Всеки автор ще има категория, кръстена на неговото име, а всички статии ще се публикуват на началната ни страница тук – > boxer.com.mk

Благодарим ви за вниманието, за повече информация можете да се свържите с нашият сайт – форма за контакт, както и да попитате нещо в коментарите по – долу. Нека направим журналистиката и редакционната професия – безпристрастна отново!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове