Dnevnik.co.rs – Новинарски сайт на Българите в Сърбия. Dnevnik srbija novine.

Обложка

Dnevnik.co.rs – Новинарски сайт на Българите в Сърбия. Dnevnik srbija novine.

А ти хареса ли тази статия?!?

Здравейте скъпи читатели, искаме да ви представим един от най – новите и най – интересни ежедневници – Dnevnik.co.rs – Ще се опитваме да ви доставяме най – полезните новини и информация за всичко, което ви интересува. Това определено е нашата мислия и визия за нещата, за новините и медиите. Нашата концепция от ден номер едно е една – ние ще сме независим отразител на българската и сръбската действителност от самото начало. Сайтовете ни са движени само и единствено от благотворителност. Като наистина ще се радваме много ако ни давате обратна връзка за това кое ви харесва и кое не…

Изградили сме уникална система за достъп до информация, като използваме проект на платформата биг дата, където съумяваме да уловим най – новите новини повече от час преди нашите конкуренти, това се дължи на нашият екип от софтуерни инженери, които са създали уникален алгоритъм, събиращ информация от социалните мрежи и най – известните блогове, анализира я по специален начин и ни я „изплюва” готова за публикуване. Това е начинът ние да останем толкова дълго на пазара без финансиране и без някой да ни цензурира, защото финансиране на медия значи цензуриране на медия. Затова ако ви харесва какво четете при нас, какво ви вълнува от нас, ще сме ви благодарни да ни подкрепите със скромна сума, като дарение за нашата упорита работа.

Благодарим ви за отделеното време и внимание, ще се радваме да ни кажете какво мислите и дори да се включите в нашата цел и мисия ! До скоро от нас!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове